Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g zeytinyağı, yağlamak için ekstra zeytinyağı
- 10 g dereotu, sadece yaprakları, servis etmek için ekstra dereotu
- 500 g kabak (yakl. 500 g), parçalara bölünmüş (yakl. 3 cm), çekirdekleri çıkarılmış
- 150 g beyaz peynir, parçalara bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 70 g taze soğan, dilimlenmiş (2-3 cm)
- 180 g un
- 1 tk kabartma tozu
- 3 yumurta
- 1 tk tuz
- ¾ tk toz karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2032.1 kJ / 485.7 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Karbonhidrat
- 41.2 g
- Yağ
- 26.5 g
- Doymuş Yağ
- 9.9 g
- Lif
- 3.1 g
- Sodyum
- 982.9 mg
Alternatif tarifler
Erişteli Yeşil Mercimek
55min
Beşamel Soslu Peynirli Karnabahar
55min
Kıymalı Kabak Graten
50min
Glütensiz Fırın Mücver
50min
Taze Otlu, Glütensiz Kırmızı Mercimek Keki
25 godz. 10 min
Plaska
1h 15min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35min
Mantar Ezmesi
1 Std. 40 Min
Linzer Turta
50min
Zeytinli Peynirli Muffin
35min
Yoğurtlu Havuç
50min
Hindistan Cevizli Havuçlu Kayısı Topları
1h 15min