Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g zeytinyağı, yağlamak için ekstra zeytinyağı
- 10 g dereotu, sadece yaprakları, servis etmek için ekstra dereotu
- 500 g kabak (yakl. 500 g), parçalara bölünmüş (yakl. 3 cm), çekirdekleri çıkarılmış
- 150 g beyaz peynir, parçalara bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 70 g taze soğan, dilimlenmiş (2-3 cm)
- 180 g un
- 1 tk kabartma tozu
- 3 yumurta
- 1 tk tuz
- ¾ tk toz karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2032.1 kJ / 485.7 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Karbonhidrat
- 41.2 g
- Yağ
- 26.5 g
- Doymuş Yağ
- 9.9 g
- Lif
- 3.1 g
- Sodyum
- 982.9 mg
Alternatif tarifler
Erişteli Yeşil Mercimek
55min
Taze Otlu, Glütensiz Kırmızı Mercimek Keki
25h 10min
Yoğurtlu Havuç
50 min
Kavrulmuş Soğanlı Bol Mercimekli Pilav (Mujadarrah)
1 Std. 5 Min
Sotelenmiş Kabak (300 g)
15 Min
Fındıklı Biscotti
1 Std. 30 Min
Damla Sakızlı Muhallebi
2 Std. 20 Min
Mozaik Pasta
2 godz. 15 min
Havuçlu Mercimekli Humus
20min
Mercimekli Soğanlı Basmati Pilavı
1 Std. 15 Min
Glütensiz Fırın Mücver
50 min
Ratatuy
40 min