Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g zeytinyağı, yağlamak için ekstra zeytinyağı
- 10 g dereotu, sadece yaprakları, servis etmek için ekstra dereotu
- 500 g kabak (yakl. 500 g), parçalara bölünmüş (yakl. 3 cm), çekirdekleri çıkarılmış
- 150 g beyaz peynir, parçalara bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 70 g taze soğan, dilimlenmiş (2-3 cm)
- 180 g un
- 1 tk kabartma tozu
- 3 yumurta
- 1 tk tuz
- ¾ tk toz karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2032.1 kJ / 485.7 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Karbonhidrat
- 41.2 g
- Yağ
- 26.5 g
- Doymuş Yağ
- 9.9 g
- Lif
- 3.1 g
- Sodyum
- 982.9 mg
Alternatif tarifler
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
40 Min
Pancar Soslu Hellim Peynirli Mücver
1 godz.
Elmalı Kek
1 godz. 15 min
Naneli Bezelye Köfteleri
45min
Erişteli Yeşil Mercimek
55 min
Mercimek musakka
2 Std. 20 Min
Yoğurtlu Pancar Ezmesi
10 min
Domates ve Mercimekli Fırınlanmış Yumurta
45min
Bol Tahıllı Kraker
30 min
Yoğurtlu Havuç
50 min
Havuçlu Mercimekli Humus
20 min
Taze Otlu, Glütensiz Kırmızı Mercimek Keki
25 Std. 10 Min