Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g krema
- 3 yk un
- 40 g zeytinyağı
- 250 g tavuk göğsü fileto, derisiz, ikiye bölünmüş
- 1500 g su
-
125
g pırasa, sadece beyaz kısmı, dilimlenmiş (3-4 cm)
veya 125 g soğan, parçalara bölünmüş (2-3 cm) - 30 g havuç, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 130 g patates, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 2 tk tuz
- 40 g tel şehriye
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1286.2 kJ / 307.4 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Karbonhidrat
- 18.9 g
- Yağ
- 20.3 g
- Doymuş Yağ
- 8.9 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 826.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarhana (taze sebzeli)
35min
Makedon Usulü Mantar Çorbası
45min
Yıldız Anasonlu Tatlı Patates Çorbası
45min
Misket Limonu ve Kişnişli Salata Sosu
Değerlendirme yok
Patates Graten
1h 10min
Kurutulmuş Domates Pesto Dolgulu Tavuk Göğsü
50min
Biberiye ve Yaban Mersinli Mokteyl
10min
Sebzeli ve Şehriyeli Tavuk Çorbası
2 Std. 10 Min
Minestrone İtalyan Sebze Çorbası
45min
Pirinçli Yayla Çorbası
50min
Glütensiz Beşamelli Sütlü Domates Çorbası
1h
Cennet Çorbası
40min