Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 175 g taze kaşar, küp küp kesilmiş (2 cm)
- 500 g su
- 1000 g karnabahar, çiçek çiçek ayrılmış (3-4 cm)
- 95 g tereyağı, oda sıcaklığında, küçük parçalara bölünmüş
- 95 g un
- 800 g süt
- 1 ½ tk tuz, ekstra 2 tutam tuz
- 2 tutam karabiber
- 1 - 2 tutam toz muskat
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1689.9 kJ / 404.3 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Karbonhidrat
- 22.4 g
- Yağ
- 27.1 g
- Lif
- 5.6 g
Alternatif tarifler
Buharda pişmiş karnabahar
30 min
Beşamel Sos
15 Min
İzmir Köfte
1h 5min
Plaska
1h 15min
Pirinçli Yayla Çorbası
50 min
Patates Püresi
50 min
Kremalı Mantar Çorbası
20 min
Patates Salatası
1h
Mercimek Çorbası
35 min
Domates ve Mercimekli Fırınlanmış Yumurta
45 min
Labne peynirli ve mantarlı penne
45 min
Karışık Meyveli Kek
1h