Beşamel Soslu Peynirli Karnabahar

Beşamel Soslu Peynirli Karnabahar

4.6 222 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 55 dk
6 porsiyon

Malzemeler

  • taze kaşar küp küp kesilmiş (2 cm)
    175 g
  • su
    500 g
  • karnabahar çiçek çiçek ayrılmış (3-4 cm)
    1000 g
  • tereyağı oda sıcaklığında, küçük parçalara bölünmüş
    95 g
  • un
    95 g
  • süt
    800 g
  • tuz ekstra 2 tutam tuz
    1 ½ tk
  • karabiber (isteğe bağlı)
    2 tutam
  • toz muskat (isteğe bağlı)
    1 - 2 tutam

Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon

Kalori 404.3 kcal / 1689.9 kJ
Protein 17.5 g
Yağ 27.1 g
Karbonhidrat 22.4 g
Lif 5.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...