Cihazlar ve Aksesuarlar
Beşamel Soslu Peynirli Karnabahar
Hazırlık 15 dk
Toplam 55 dk
6 porsiyon
Malzemeler
-
taze kaşar küp küp kesilmiş (2 cm)175 g
-
su500 g
-
karnabahar çiçek çiçek ayrılmış (3-4 cm)1000 g
-
tereyağı oda sıcaklığında, küçük parçalara bölünmüş95 g
-
un95 g
-
süt800 g
-
tuz ekstra 2 tutam tuz1 ½ tk
-
karabiber (isteğe bağlı)2 tutam
-
toz muskat (isteğe bağlı)1 - 2 tutam
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
17.5 g
Kalori
1689.9 kJ /
404.3 kcal
Yağ
27.1 g
Lif
5.6 g
Karbonhidrat
22.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Karnabaharlı Pilav ve Köri Soslu Köfte
1sa 5 dk
Buharda pişmiş karnabahar
30 dk
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35 dk
Beşamel Soslu Somon ve Brokoli
30 dk
Havuçlu Meyve Lapası
25 dk
Tavuklu Mısır Çorbası, Brokolili Tuzlu Kek
1sa 25 dk
Kıymalı Kabak Graten
50 dk
Peynirli Karnabahar Çorbası
40 dk
Zeytinyağlı Pırasa
30 dk
Beşamel Sos
15 dk
Yaban Mersinli Kuruyemişli Hurma Topu
20 dk
Patlıcanlı Börek
1sa 10 dk