Beşamel Soslu Peynirli Karnabahar
TM5 TM6

Beşamel Soslu Peynirli Karnabahar

4.6 (174 değerlendirme)

Malzemeler

  • 175 g taze kaşar, küp küp kesilmiş (2 cm)
  • 500 g su
  • 1000 g karnabahar, çiçek çiçek ayrılmış (3-4 cm)
  • 95 g tereyağı, oda sıcaklığında, küçük parçalara bölünmüş
  • 95 g un
  • 800 g süt
  • 1 ½ tk tuz, ekstra 2 tutam tuz
  • 2 tutam karabiber
  • 1 - 2 tutam toz muskat

Besin Değeri
şuna göre 1 porsiyon
Kalori
1689.9 kJ / 404.3 kcal
Protein
17.5 g
Karbonhidrat
22.4 g
Yağ
27.1 g
Lif
5.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler