Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 175 g taze kaşar, küp küp kesilmiş (2 cm)
- 500 g su
- 1000 g karnabahar, çiçek çiçek ayrılmış (3-4 cm)
- 95 g tereyağı, oda sıcaklığında, küçük parçalara bölünmüş
- 95 g un
- 800 g süt
- 1 ½ tk tuz, ekstra 2 tutam tuz
- 2 tutam karabiber
- 1 - 2 tutam toz muskat
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1689.9 kJ / 404.3 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Karbonhidrat
- 22.4 g
- Yağ
- 27.1 g
- Lif
- 5.6 g
Alternatif tarifler
Peynirli Karnabahar Çorbası
40min
Kremalı Pancar Çorbası
45min
Turna Yemişli ve Pikan Cevizli Brüksel Lahanası
35min
Hatay Usulü Sini Kebabı
50 Min
Kıymalı Ispanak
45min
Ganaj
20 min
Pirinçli Yayla Çorbası
50 Min
Balkabaklı Peynirli Makarna
1h 15min
Erişteli Yeşil Mercimek
55min
Fırında Ispanaklı Yumurta
35min
Buharda pişmiş karnabahar
30min
Plaska
1h 15min