Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2150 g su
- 24 adet patlıcan, kurutulmuş
- 2 - 4 diş sarımsak
- 8 - 10 dal nane yaprağı
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 150 g domates, ikiye bölünmüş
-
200
g kıyma, dana
veya 200 g kıyma, kuzu - 100 g pilavlık bulgur
- 45 g tereyağı, oda sıcaklığında
- 45 g biber salçası
- 20 g limon suyu
- 1 ½ tk tuz
- ½ tk karabiber
- 1 tk sumak
- 1 tk pul biber
- 1 yk nar ekşisi
- 2 yk zeytinyağı
- yoğurt, servis etmek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1649 kJ / 394 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 19 g
Alternatif tarifler
Etli Biber Dolması
1h 20min
Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)
3 Std. 25 Min
Karnıyarık
1h
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9h 25min
Erik Clafoutis
Keine Bewertungen
Baharatlı Karamel Soslu Minik Muzlar
Keine Bewertungen
Ballı Gün Kurusu Hoşafı
5h 40min
İzmir Köfte
1h 5min
Semizotu Yemeği
1h 5min
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40min
İşkembe Çorbası
1h 20min
Zeytinyağlı Biber Dolması
1h 35min