Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak (isteğe bağlı)
- 700 g kabak, küçük parçalara bölünmüş (2 cm)
- 500 g su
- 1 tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon
- ½ tk tuz, damak tadına göre
- 1 tutam karabiber, damak tadına göre
- 10 g tereyağı
-
40
g krema
veya 40 g labne peynir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 401 kJ / 96 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 Min
Kadifemsi Sebze Çorbası
45min
Peynirli Karnabahar Çorbası
40min
Kremalı Domates Çorbası
30min
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55 min.
Kremalı Mantar Çorbası
20p
Makedon Usulü Mantar Çorbası
45min
Ispanaklı Patates Çorbası, Sütlü Yumurta Karoları ile
45min
Çedarlı Pırasa Çorbası
50 Min
Taze Domatesli Kabak Çorbası
40min
Minestrone İtalyan Sebze Çorbası
45min
Elmalı Zencefilli Ballı Limonata
5 min