Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g aşurelik buğday (ıslatılmamış hali 200 g), yıkanmış, bir gece önceden 800 g sıcak su ile ıslatılıp süzdürülmüş
- 50 g tereyağı, küp küp kesilmiş
- 730 g su
- 300 g tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 1 ½ tk tuz
- 1 - 2 tutam karabiber
- 40 g tereyağı
- 1 - 2 tk pul biber
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 7000.5 kJ / 1673.2 kcal
- Protein
- 80.8 g
- Karbonhidrat
- 149.1 g
- Yağ
- 88.5 g
- Doymuş Yağ
- 50.2 g
- Lif
- 25.3 g
- Sodyum
- 3815.8 mg
Alternatif tarifler
Bademli Yoğurtlu Ekmek
1 Std. 20 Min
Ekmeksiz Çerkez Tavuğu
45 Min
Buğdaylı Tavuklu Salata
35 Min
Buğday ve Nohutlu Soğuk Yoğurt Çorbası
9u.
Marmelatlı Çörekler
2 Std. 20 Min
Fındıklı Biscotti
1h 30min
İrlanda Kremalı ve Antep Fıstıklı Çikolata
4 Std. 25 Min
Bademli Karamel Şekerlemesi
1h 45min
Pirinç salatası
1 Std.
Yeşil Elmalı ve Böğürtlenli İngiliz Usulü Puding
1 Std. 15 Min
Keşkül
3 Std. 20 Min
Cevizli Sumaklı Mercimek Köftesi
55 Min