Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g aşurelik buğday (ıslatılmamış hali 200 g), yıkanmış, bir gece önceden 800 g sıcak su ile ıslatılıp süzdürülmüş
- 50 g tereyağı, küp küp kesilmiş
- 730 g su
- 300 g tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 1 ½ tk tuz
- 1 - 2 tutam karabiber
- 40 g tereyağı
- 1 - 2 tk pul biber
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 7000.5 kJ / 1673.2 kcal
- Protein
- 80.8 g
- Karbonhidrat
- 149.1 g
- Yağ
- 88.5 g
- Doymuş Yağ
- 50.2 g
- Lif
- 25.3 g
- Sodyum
- 3815.8 mg
Alternatif tarifler
Patlıcanlı Börek
1h 10min
Karamelize Elmalar
15min
Tarçınlı Panna Cotta, Elmalı Garnitür İle
6h 30min
Pina Colada Sorbe
30 min
Patates Graten
1h 10min
Sömelek Köfte
1h
Nane, Tarçın ve Zencefilli Çay
Değerlendirme yok
Rozbif
5h 30min
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1h 10min
Labne Peyniri
24h
Bulgurlu Soğuk Çorba
20 min
Haşhaşlı Cevizli Gümüşhacıköy Çöreği
50min