
Cihazlar ve Aksesuarlar
Tavuklu Keşkek
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 20 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
aşurelik buğday (ıslatılmamış hali 200 g), yıkanmış, bir gece önceden 800 g sıcak su ile ıslatılıp süzdürülmüş200 g
-
tereyağı küp küp kesilmiş50 g
-
su730 g
-
tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz parçalara bölünmüş (4 cm)300 g
-
tuz1 ½ tk
-
karabiber1 - 2 tutam
-
tereyağı40 g
-
pul biber1 - 2 tk
Besin Değeri şuna göre 4 porsiyon
Kalori
1673.2 kcal /
7000.5 kJ
Protein
80.8 g
Yağ
88.5 g
Karbonhidrat
149.1 g
Lif
25.3 g
Doymuş Yağ
50.2 g
Sodyum
3815.8 mg