Cihazlar ve Aksesuarlar
Tavuklu Keşkek
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 20 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
aşurelik buğday (ıslatılmamış hali 200 g), yıkanmış, bir gece önceden 800 g sıcak su ile ıslatılıp süzdürülmüş200 g
-
tereyağı küp küp kesilmiş50 g
-
su730 g
-
tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz parçalara bölünmüş (4 cm)300 g
-
tuz1 ½ tk
-
karabiber1 - 2 tutam
-
tereyağı40 g
-
pul biber1 - 2 tk
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 4 porsiyon
Sodyum
3815.8 mg
Protein
80.8 g
Kalori
7000.5 kJ /
1673.2 kcal
Yağ
88.5 g
Lif
25.3 g
Doymuş Yağ
50.2 g
Karbonhidrat
149.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Höşmerim
3sa 20 dk
Pratik Sucuk
12sa 25 dk
Cennet Çorbası
40 dk
Kestane ve Kuru Meyve Doldurulmuş Hindi
3sa 45 dk
Kaymaklı Kuymak
20 dk
Fırında Ispanaklı Yumurta
35 dk
Ev Yapımı Biberli Tavuk Salamı
3sa 25 dk
Bisküvili Tatlı Krema
10 dk
Surimi ve Krem Peynirli Sushi (Osmancık Pirinci ile)
1sa 20 dk
Domatesli Focaccia
3sa
Keşkül
3sa 20 dk
Süt Helvası
3sa 55 dk