Tavuklu Keşkek

Tavuklu Keşkek

4.6 217 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 20 dk
4 porsiyon

Malzemeler

  • aşurelik buğday (ıslatılmamış hali 200 g), yıkanmış, bir gece önceden 800 g sıcak su ile ıslatılıp süzdürülmüş
    200 g
  • tereyağı küp küp kesilmiş
    50 g
  • su
    730 g
  • tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz parçalara bölünmüş (4 cm)
    300 g
  • tuz
    1 ½ tk
  • karabiber
    1 - 2 tutam
  • tereyağı
    40 g
  • pul biber
    1 - 2 tk

Besin Değeri şuna göre 4 porsiyon

Kalori 1673.2 kcal / 7000.5 kJ
Protein 80.8 g
Yağ 88.5 g
Karbonhidrat 149.1 g
Lif 25.3 g
Doymuş Yağ 50.2 g
Sodyum 3815.8 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...