Cihazlar ve Aksesuarlar
Tavuklu Keşkek
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 20 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
aşurelik buğday (ıslatılmamış hali 200 g), yıkanmış, bir gece önceden 800 g sıcak su ile ıslatılıp süzdürülmüş200 g
-
tereyağı küp küp kesilmiş50 g
-
su730 g
-
tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz parçalara bölünmüş (4 cm)300 g
-
tuz1 ½ tk
-
karabiber1 - 2 tutam
-
tereyağı40 g
-
pul biber1 - 2 tk
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 4 porsiyon
Sodyum
3815.8 mg
Protein
80.8 g
Kalori
7000.5 kJ /
1673.2 kcal
Yağ
88.5 g
Lif
25.3 g
Doymuş Yağ
50.2 g
Karbonhidrat
149.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Buharda pişmiş balık filetoları
25 dk
Yumurtalı Farfalle
1sa 30 dk
Taze Makarna Hamuru
1sa
Keten Tohumlu Kraker
1sa 50 dk
Kıbrıs Usulü Zeytinli Bidda
1sa 30 dk
Keçiboynuzu Özlü Glütensiz Bisküvi
50 dk
Buğdaylı Tavuklu Salata
35 dk
Sini Köfte
3sa
Ballı Demirhindi Şerbeti
5sa 50 dk
Pratik Aşure
2sa 15 dk
Haşhaşlı Cevizli Gümüşhacıköy Çöreği
50 dk
Humus
1sa