Cihazlar ve Aksesuarlar
Stuffed butternut pumpkin with feta
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 50 dk
4 portions
Malzemeler
-
butternut pumpkin cut into halves lengthways1
-
olive oil40 g
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only, finely chopped1 sprig
-
water600 g
-
quinoa100 g
-
red onion cut into halves1
-
garlic clove1
-
celery stalk cut into pieces1
-
carrot cut into pieces1
-
sweet corn cob kernels removed1
-
ground cumin½ tsp
-
currants20 g
-
pine nuts toasted30 g
-
fresh coriander roots, stems and leaves, sliced1 - 2 sprigs
-
tamari sauce2 tsp
-
sunflower seeds for sprinkling
-
feta cheese for crumbling70 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 4 portions
Sodyum
1408.8 mg
Protein
66.3 g
Kalori
7913.6 kJ /
1884.2 kcal
Yağ
94.9 g
Lif
46.8 g
Doymuş Yağ
20.8 g
Karbonhidrat
170.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Vegetarian Cooking
10 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Lentil moussaka
3sa 30 dk
Filo spinach slice
55 dk
Jewelled quinoa salad
1sa 35 dk
Polenta zucchini slice
2sa 10 dk
Mediterranean capsicums
2sa
Sweet potato lasagne
1sa 20 dk
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1sa
Pea and garden mint fritters
25 dk
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2sa
Carrot gnocchi with zucchini cream
1sa 15 dk
Black bean enchiladas
1sa 20 dk
Beetroot, feta and spinach quiche
1sa 40 dk