Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 20 g mozzarella cheese, cut into cubes (3 cm)
- 2 slices bread, cut into pieces and slightly frozen
- 1 onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 3 anchovy fillets
- 1 tsp pickled capers, drained
- 20 g olive oil
- 1 tsp dried oregano
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned crushed tomatoes
- 30 g water
- 190 g red capsicum, cut into strips (2 cm) then strips cut into halves
- 130 g green capsicum, cut into strips (2 cm) then strips cut into halves
- 310 g zucchini, cut into pieces
- 4 yellow squash, cut into quarters
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained
- 50 g pitted green Sicilian olives
- 100 g feta cheese, cut into cubes
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3739 kJ / 890 kcal
- Protein
- 49.3 g
- Karbonhidrat
- 66.2 g
- Yağ
- 42 g
- Lif
- 26.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mashed pea and corn slice
40 Min
Three-bean shepherd's pie
26h
Spinach and artichoke penne
1 Std. 5 Min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 Min
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Vegetable chilli
50 Min
Vegetable lasagne
1 Std. 35 Min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 Std. 35 Min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.