Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 2 eggs
Ricotta, mint and spinach layer
- 1500 g full cream milk
- 40 g white vinegar
- ½ - 1 lemon, zest only, no white pith, finely grated
- 8 fresh mint leaves
- 20 g fresh spinach leaves
- 1 pinch sea salt
Zucchini, garlic and pea layer
- 1 garlic clove
- 500 g zucchini (approx. 1½ zucchini), cut into pieces
- 40 g olive oil
- 100 g frozen green peas
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 60 g dry white wine
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
Parmesan béchamel
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 500 g full cream milk
- 50 g plain flour
- 30 g butter, softened
- fresh mint leaves, for garnishing
- ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3828.7 kJ / 911.6 kcal
- Protein
- 37.9 g
- Karbonhidrat
- 81.3 g
- Yağ
- 47.5 g
- Doymuş Yağ
- 21.8 g
- Lif
- 7.3 g
- Sodyum
- 920 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baba ghanoush
1h
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Grilled eggplant dip
2h
Spinach and feta galette
1u. 50min
Lentil moussaka
3h 30min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Melanzane parmigiana
2 Std. 5 Min
Mediterranean capsicums
2h
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 Min
Filo spinach slice
55min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1u. 50min