Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Spring onion oil
- 1 bunch spring onions/shallots
- 250 g olive oil
Mushroom freekeh
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 40 g salted butter
- 40 g extra virgin olive oil
- 250 g cracked freekeh
- 60 g dry white wine
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 200 g fresh mushrooms, of choice, cut into slices (see Tips)
- 700 g water
- freshly squeezed lemon juice, to serve
- ground black pepper, to serve
- spring onion/shallot, sliced, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2286.3 kJ / 544.4 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Karbonhidrat
- 46.4 g
- Yağ
- 33.3 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 7.1 g
- Sodyum
- 489.8 mg
Alternatif tarifler
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Adzuki Stew with spiced cauliflower rice
24h 40min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25 Min
Ancho chilli and black bean stew
40min
Eggplant and ricotta involtini
1 Std. 20 Min
Porcini mushroom risotto
35min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 Std. 20 Min
Pea and mint soup
20 Min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5h 40min
Walnut and spinach pesto
5 Min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35min
Mushroom and kale risotto
55 min