Mushroom freekeh risotto with spring onion oil

Mushroom freekeh risotto with spring onion oil

4.1 25 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 portions

Malzemeler

Spring onion oil
  • spring onions/shallots
    1 bunch
  • olive oil
    250 g
Mushroom freekeh
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    40 g
  • garlic cloves
    2
  • salted butter
    40 g
  • extra virgin olive oil
    40 g
  • cracked freekeh
    250 g
  • dry white wine
    60 g
  • Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
    1 tbsp
  • fresh mushrooms of choice, cut into slices (see Tips)
    200 g
  • water
    700 g
  • freshly squeezed lemon juice to serve
  • ground black pepper to serve
  • spring onion/shallot sliced, to serve

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 544.4 kcal / 2286.3 kJ
Protein 14.1 g
Yağ 33.3 g
Karbonhidrat 46.4 g
Lif 7.1 g
Doymuş Yağ 11 g
Sodyum 489.8 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...