![Mushroom freekeh risotto with spring onion oil Mushroom freekeh risotto with spring onion oil](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/73a1d2dd-bca2-4e00-8049-07758bf11ad1/Derivates/5c3d1248-e84c-4044-bb96-1f40870d4583.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Spring onion oil
- 1 bunch spring onions/shallots
- 250 g olive oil
Mushroom freekeh
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 40 g salted butter
- 40 g extra virgin olive oil
- 250 g cracked freekeh
- 60 g dry white wine
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 200 g fresh mushrooms, of choice, cut into slices (see Tips)
- 700 g water
- freshly squeezed lemon juice, to serve
- ground black pepper, to serve
- spring onion/shallot, sliced, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2286.3 kJ / 544.4 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Karbonhidrat
- 46.4 g
- Yağ
- 33.3 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 7.1 g
- Sodyum
- 489.8 mg
Alternatif tarifler
Crispy Korean tofu
1h 20min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3 Std.
Black bean spaghetti bolognese (gut health)
45min
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1 godz. 40 min
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4h 25min
Eggplant and ricotta involtini
1h 20min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Firecracker stuffed butternut pumpkin
55 Min
Gwinganna polenta with vegetables
1 Std. 10 Min
Sweet and sour tempeh
50min
Pumpkin and ginger soup
35min
Mushroom and kale risotto
55 Min