Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Spring onion oil
- 1 bunch spring onions/shallots
- 250 g olive oil
Mushroom freekeh
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 40 g salted butter
- 40 g extra virgin olive oil
- 250 g cracked freekeh
- 60 g dry white wine
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 200 g fresh mushrooms, of choice, cut into slices (see Tips)
- 700 g water
- freshly squeezed lemon juice, to serve
- ground black pepper, to serve
- spring onion/shallot, sliced, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2286.3 kJ / 544.4 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Karbonhidrat
- 46.4 g
- Yağ
- 33.3 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 7.1 g
- Sodyum
- 489.8 mg
Alternatif tarifler
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 Std. 20 Min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Black rice pudding
25h 5 min
Gwinganna polenta with vegetables
1h 10 min
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1u.
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1 Std. 50 Min
Asparagus and saffron risotto
35min
Gwinganna biryani (TM6)
25 godz. 20 min
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Cauliflower hummus with green vegetables
1u.
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5u. 40min
Black bean spaghetti bolognese (gut health)
45min