Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g pearl barley
- 100 g dried green lentils
- 1500 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 100 g quinoa
- 100 g pearl couscous
- 3 tbsp slivered almonds
- 1 tsp cumin seeds
- 1 lemon, juice only (approx. 1 lemon)
- 70 g olive oil
- 2 tsp honey
- 2 - 3 tsp Dijon mustard, to taste
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 80 g currants
- ¼ red cabbage, finely shredded
- 8 - 10 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped
- 8 - 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- 2 tbsp pickled capers, drained and rinsed (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1796.1 kJ / 427.7 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Karbonhidrat
- 52.5 g
- Yağ
- 16.7 g
- Doymuş Yağ
- 2.3 g
- Lif
- 8.8 g
- Sodyum
- 217.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quinoa tabouli
12h 40min
Curried cauliflower salad
40min
Superfood salmon salad
1h 5min
Colourful quinoa salad
40min
Raw cauliflower tabouli
30min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Sweet potato and grain salad
1h 30min
Miso coleslaw
20 Min
Cypriot grain salad
45min
Israeli couscous salad
1h
Sweetcorn and black rice salad
1h
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 Std. 15 Min