![Sweet potato lasagne Sweet potato lasagne](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/852e68e5-0328-46fe-bf20-37eb5e9b5ae6/Derivates/1aa0ea04-b106-434a-be9b-0cdaf3e3d237.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 sweet potatoes (approx. 600 g), peeled and cut into thin slices lengthways (approx. 3-5 mm)
Plant-based béchamel sauce
- 500 g plant-based milk of choice
- 50 g gluten free cornflour
- 30 g vegan butter (see Tips)
- 40 g nutritional yeast (see Tips)
- ¼ tsp salt
Lasagne
- 1 brown onion, cut into quarters
- 1 celery stalk, cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- 1 carrot, cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- extra virgin olive oil, for greasing
- 1 tsp dried oregano
- 170 g tri-colour quinoa
- 200 g filtered water
- 2 tbsp tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tsp stock paste (see Tips)
- 1 tbsp red wine vinegar
- ¼ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 80 g vegan cheese, grated (see Tips)
- fresh basil leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1835.8 kJ / 437.1 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Karbonhidrat
- 55.8 g
- Yağ
- 14.3 g
- Lif
- 13.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Butternut mac and cheese
45 min
Savoury stuffed pumpkin
1h 25 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Millet cashew stir-fry
30 min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Three-bean shepherd's pie
26 Std.
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Hearty lentil chilli
50 min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 min
Rendang curry
30 min
Vegetable chilli
50 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min