Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 35 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 100 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 250 g butternut squash, peeled, cut in pieces (3-4 cm)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 480 g tinned chickpeas, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- 6 sun-dried tomatoes in oil, drained, sliced (5 mm)
- 1 bay leaf
- 1 Tbsp ground cumin
- 1 tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground turmeric
- 1 Tbsp harissa (isteğe bağlı)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled - 800 g boiling water
- 100 g feta cheese
- 1 lemon, finely grated zest only
- 1 tsp ground coriander
- 150 g kale, shredded, large stalks removed
- 2 tsp dried fennel seeds, toasted
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1529 kJ / 368 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Sodyum
- 1041 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegetarian Chilli
35min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min