Chickpea, Squash and Kale Stew

Chickpea, Squash and Kale Stew

4.3 113 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
4 portions

Malzemeler

  • olive oil plus 1 Tbsp
    35 g
  • onions quartered
    100 g
  • garlic clove
    1
  • fresh thyme leaves
    1 Tbsp
  • butternut squash peeled, cut in pieces (3-4 cm)
    250 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • tinned chickpeas rinsed, drained (2 x 400 g tins)
    480 g
  • sun-dried tomatoes in oil drained, sliced (5 mm)
    6
  • bay leaf
    1
  • ground cumin
    1 Tbsp
  • ground cinnamon
    1 tsp
  • ground turmeric
    ½ tsp
  • harissa (isteğe bağlı)
    1 Tbsp
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled
  • boiling water
    800 g
  • feta cheese
    100 g
  • lemon finely grated zest only
    1
  • ground coriander
    1 tsp
  • kale shredded, large stalks removed
    150 g
  • dried fennel seeds toasted
    2 tsp
  • fresh coriander leaves for garnishing

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 368 kcal / 1529 kJ
Protein 12 g
Yağ 26 g
Karbonhidrat 19 g
Doymuş Yağ 6 g
Sodyum 1041 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...