
Cihazlar ve Aksesuarlar
Chickpea, Squash and Kale Stew
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
4 portions
Malzemeler
-
olive oil plus 1 Tbsp35 g
-
onions quartered100 g
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
butternut squash peeled, cut in pieces (3-4 cm)250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
tinned chickpeas rinsed, drained (2 x 400 g tins)480 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained, sliced (5 mm)6
-
bay leaf1
-
ground cumin1 Tbsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
harissa (isteğe bağlı)1 Tbsp
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
boiling water800 g
-
feta cheese100 g
-
lemon finely grated zest only1
-
ground coriander1 tsp
-
kale shredded, large stalks removed150 g
-
dried fennel seeds toasted2 tsp
-
fresh coriander leaves for garnishing
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
368 kcal /
1529 kJ
Protein
12 g
Yağ
26 g
Karbonhidrat
19 g
Doymuş Yağ
6 g
Sodyum
1041 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Autumn Dinners
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda