Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g ripe tomatoes, quartered
- 3 garlic cloves
- 180 g onions, quartered
- 20 g extra virgin olive oil
- 250 g red split lentils, rinsed and drained
- 350 g water
- 2 tsp fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 300 g aubergines, sliced 7-8 mm (approx. 1 large)
- 300 g courgettes, sliced 7-8 mm (approx. 2 medium)
- 100 g vegan cheese, grated (see tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 716 kJ / 171 kcal
- Protein
- 9.79 g
- Karbonhidrat
- 13.85 g
- Yağ
- 8.54 g
- Lif
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 Min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1h 30 min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1h 50min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.