Cihazlar ve Aksesuarlar
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 10 dk
6 portions
Malzemeler
-
ripe tomatoes quartered600 g
-
garlic cloves3
-
onions quartered180 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
red split lentils rinsed and drained250 g
-
water350 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
aubergines sliced 7-8 mm (approx. 1 large)300 g
-
courgettes sliced 7-8 mm (approx. 2 medium)300 g
-
vegan cheese, grated (see tip)100 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
9.79 g
Kalori
716 kJ /
171 kcal
Yağ
8.54 g
Lif
5.5 g
Karbonhidrat
13.85 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Vegan
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 dk
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1sa
Vegetable Stroganoff
30 dk
Lentil Moussaka
2sa 20 dk
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 dk
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 dk
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 dk
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 dk
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1sa
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 dk
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1sa
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 dk