![Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8B2AE4AE-54D4-4BA4-94DF-3EBC8400347F/Derivates/CE39E4BC-8ED4-49CE-893D-12FA4773E175.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g ripe tomatoes, quartered
- 3 garlic cloves
- 180 g onions, quartered
- 20 g extra virgin olive oil
- 250 g red split lentils, rinsed and drained
- 350 g water
- 2 tsp fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 300 g aubergines, sliced 7-8 mm (approx. 1 large)
- 300 g courgettes, sliced 7-8 mm (approx. 2 medium)
- 100 g vegan cheese, grated (see tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 716 kJ / 171 kcal
- Protein
- 9.79 g
- Karbonhidrat
- 13.85 g
- Yağ
- 8.54 g
- Lif
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Root Vegetable Gratin
1h
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Vegetable Stroganoff
30min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min