Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g ripe tomatoes, quartered
- 3 garlic cloves
- 180 g onions, quartered
- 20 g extra virgin olive oil
- 250 g red split lentils, rinsed and drained
- 350 g water
- 2 tsp fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 300 g aubergines, sliced 7-8 mm (approx. 1 large)
- 300 g courgettes, sliced 7-8 mm (approx. 2 medium)
- 100 g vegan cheese, grated (see tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 716 kJ / 171 kcal
- Protein
- 9.79 g
- Karbonhidrat
- 13.85 g
- Yağ
- 8.54 g
- Lif
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15 min.
Creamy White Beans and Leeks
20min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 Std. 10 Min
Vegetable Stroganoff
30min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Aubergine and Tomato Pasta
45min