Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g cauliflower, cut in florets (3 cm), stalks removed
- 20 g olive oil
- 120 - 150 g onions, quartered (1 onion)
- 2 - 3 garlic cloves, to taste
-
1
red chilli, or to taste, halved, deseeded if desired
veya ¼ tsp chilli powder, or to taste - 2 tsp cumin seeds
- 3 tsp curry powder
- 600 g sweet potatoes, peeled, diced (3 cm)
- 60 g tomato purée
- 500 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 200 g fresh spinach leaves
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1021.2 kJ / 244.1 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 6.2 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 9.9 g
- Sodyum
- 428.7 mg
Alternatif tarifler
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Vegetarian Chilli
35min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Sweet Potato Curry
30 min
Coconut and Spinach Dahl
50min