Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g olive oil
- 80 g onions, quartered
- ½ Tbsp fresh thyme, leaves only
- 1 - 2 tsp harissa paste, to taste
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 600 g mixed root vegetables, peeled, cut in pieces (3-4 cm) (e.g. carrots, parsnips, swede, sweet potatoes, see tip)
- 400 g water
- 240 g tinned haricot beans, drained, rinsed (1 x 400 g tin)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 5 g fresh parsley leaves, roughly chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 774 kJ / 185 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 24.6 g
- Yağ
- 7.6 g
Alternatif tarifler
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Cape Malay Vegetable Curry
35min
Vegetable Stroganoff
30min
Vegetarian Chilli
35min
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min