Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g red lentils
- water, for soaking
- 120 g Parmesan cheese, crust removed, cut in pieces (3 cm)
- 50 g olive oil
- 150 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 1 red pepper, deseeded and cut in pieces
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 120 g red wine
- 1 sprig fresh oregano, leaves only
- 1 tsp ground ginger
- 2 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 550 g aubergines, cut into slices (1 cm)
- 40 g unsalted butter, diced
- 500 g whole milk
- 40 g spelt flour
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1863 kJ / 443 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 8 g
Alternatif tarifler
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Butterbean and Feta Burgers
1h 30min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Vegetarian Chilli
35 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Beetroot and Halloumi Burgers
1h
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1h 5min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h