Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g fresh coriander, for serving
- 120 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, cut in round slices (2 mm)
- 1 fresh green chilli, halved
- 15 g olive oil
- 350 g aubergines, cubed (1 cm)
- 150 g red split lentils, rinsed
- 1 tsp black mustard seeds
- 2 tsp garam masala
- 15 g tomato purée
- ¼ tsp fine sea salt
-
300
g vegetable stock
veya 300 g chicken stock - 450 g ripe tomatoes, quartered
- 400 g coconut milk
- 150 g fresh spinach leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 731 kJ / 175 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Karbonhidrat
- 24.9 g
- Yağ
- 4.4 g
Alternatif tarifler
Coconut Dhal
20min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.