Cihazlar ve Aksesuarlar
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
Hazırlık 25 dk
Toplam 45 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
maydanoz sadece yaprakları10 - 15 dal
-
soğan ikiye bölünmüş120 g
-
diş sarımsak1 - 2
-
sızma zeytinyağı45 g
-
1000 g dondurulmuş kabuklu midye, temizlenmiş, çözdürülmüşkabuklu midye, temizlenmiş1000 g
-
sek beyaz şarap40 g
-
su60 g
-
tuz1 tutam
-
toz karabiber1 tutam
-
krema100 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
6 g
Kalori
935 kJ /
223 kcal
Yağ
17 g
Karbonhidrat
5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Her Katında Ayrı Lezzet
72 Tarif
Türkiye
Türkiye
Temel Yemek Kitabı
207 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Erik Clafoutis
Değerlendirme yok
Pancar Carpaccio
Değerlendirme yok
Bonfile ve Brokolili Pilav
50 dk
Dana Etli Bolonez
45 dk
Mango Eşliğinde Antep Fıstıklı Cheesecake
2sa 30 dk
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
2sa 30 dk
Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
1sa 5 dk
Fesleğenli Arpa Şehriyeli Tavuk
30 dk
Somon ve Rezeneli Risotto
25 dk
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1sa 15 dk
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1sa 40 dk
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50 dk