Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 - 15 dal maydanoz, sadece yaprakları
- 120 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 - 2 diş sarımsak
- 45 g sızma zeytinyağı
-
1000
g kabuklu midye, temizlenmiş
veya 1000 g dondurulmuş kabuklu midye, temizlenmiş, çözdürülmüş - 40 g sek beyaz şarap
- 60 g su
- 1 tutam tuz
- 1 tutam toz karabiber
- 100 g krema
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 935 kJ / 223 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 17 g
Alternatif tarifler
Patates ve Sebze Eşliğinde Yoğurt Soslu Hint Usulü Balık
1h
Portakallı Sıcak Şarap
20 min
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1 Std. 40 Min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1h
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 Min
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1 Std. 10 Min
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Değerlendirme yok
Vegan Peynir Sosu
50 Min
Somon Tartar
10min
Midyeli Penne
1h 5min
Frambuazlı Balzamik Çektirmesi
Değerlendirme yok
Somon ve Rezeneli Risotto
25min