Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 140 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 200 g tütsülenmiş peynir (örn. tütsülenmiş scamorza, tütsülenmiş Edam peyniri), parçalara bölünmüş (4-5 cm)
Dolgu
- 20 g sızma zeytinyağı, yağlamak için ekstra zeytinyağı
- 100 g taze ricotta peyniri
- 1 diş sarımsak
- 20 g sızma zeytinyağı
-
300
g taze enginar kalbi
veya 300 g enginar kalbi, konserve, süzdürülmüş - 100 g beyaz şarap
- 100 g ricotta peyniri
- 2 yumurta
- 1 tk tuz
- 2 tutam toz karabiber
- 16 adet kuru cannelloni (yakl. 180 g) (bk.öneriler)
Domates sosu
- 40 g sap kereviz, parçalara bölünmüş
- 30 g soğan
- 40 g havuç, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 1 diş sarımsak
-
400
g konserve domates
veya 400 g olgun domates, parçalara bölünmüş (3-4 cm) - 250 g su
- 1 tutam şeker
- 1 tk tuz
- 1 tutam toz karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2997 kJ / 715 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 39 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sebzeli Kuzu Yahni
55 min
Zeytinli Köfteli Spaghetti
40 min
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35 min
Biberiye, Anason ve Vanilyalı Çay
Değerlendirme yok
Marine Somon, Kişnişli Mayonez
1 Std.
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1 Std. 5 Min
Alabalık ve Sebzeli Makarna Salatası
45 min
Long Island Ice Tea
Değerlendirme yok
Buharda Patlıcanlı ve Ricottalı Lazanya
1 Std. 25 Min
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50 min
Köfte ve Domatesli Pilav
1 Std.
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1 Std. 25 Min