Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 140 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 200 g tütsülenmiş peynir (örn. tütsülenmiş scamorza, tütsülenmiş Edam peyniri), parçalara bölünmüş (4-5 cm)
Dolgu
- 20 g sızma zeytinyağı, yağlamak için ekstra zeytinyağı
- 100 g taze ricotta peyniri
- 1 diş sarımsak
- 20 g sızma zeytinyağı
-
300
g taze enginar kalbi
veya 300 g enginar kalbi, konserve, süzdürülmüş - 100 g beyaz şarap
- 100 g ricotta peyniri
- 2 yumurta
- 1 tk tuz
- 2 tutam toz karabiber
- 16 adet kuru cannelloni (yakl. 180 g) (bk.öneriler)
Domates sosu
- 40 g sap kereviz, parçalara bölünmüş
- 30 g soğan
- 40 g havuç, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 1 diş sarımsak
-
400
g konserve domates
veya 400 g olgun domates, parçalara bölünmüş (3-4 cm) - 250 g su
- 1 tutam şeker
- 1 tk tuz
- 1 tutam toz karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2997 kJ / 715 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 39 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hindiba ve Gorgonzola Peynirli Puf Börekleri
1 Std. 5 Min
Kişnişli Karidesli Omlet
35p
Vegan Toz Parmesan
10p
Vanilya ve Misket Limonlu Ananas
Değerlendirme yok
Közlenmiş Biberli ve Maydanozlu Pesto
5min
Barbekü Sos
1h 40min
Kuru Fasulyeli ve Beyaz Peynirli Dip
10p
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15p
Havuçlu Mercimekli Humus
20min
Safranlı Yoğurt ve Narlı Fırında Patlıcan
1 Std. 10 Min
Mantarlı ve Tulum Peynirli Bulgur Pilavı
20min
Babagannuş
1 Std.