Cihazlar ve Aksesuarlar
Domates Soslu ve Enginarlı Cannelloni
Hazırlık 45 dk
Toplam 1sa 35 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
Parmesan peyniri parçalara bölünmüş (2-3 cm)140 g
-
tütsülenmiş peynir (örn. tütsülenmiş scamorza, tütsülenmiş Edam peyniri), parçalara bölünmüş (4-5 cm)200 g
Dolgu
-
sızma zeytinyağı yağlamak için ekstra zeytinyağı20 g
-
taze ricotta peyniri100 g
-
diş sarımsak1
-
sızma zeytinyağı20 g
-
300 g enginar kalbi, konserve, süzdürülmüştaze enginar kalbi300 g
-
beyaz şarap100 g
-
ricotta peyniri100 g
-
yumurta2
-
tuz1 tk
-
toz karabiber2 tutam
-
kuru cannelloni (yakl. 180 g) (bk.öneriler)16 adet
Domates sosu
-
sap kereviz parçalara bölünmüş40 g
-
soğan30 g
-
havuç parçalara bölünmüş (3 cm)40 g
-
diş sarımsak1
-
400 g olgun domates, parçalara bölünmüş (3-4 cm)konserve domates400 g
-
su250 g
-
şeker1 tutam
-
tuz1 tk
-
toz karabiber1 tutam
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
39 g
Kalori
2997 kJ /
715 kcal
Yağ
39 g
Karbonhidrat
40 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Her Katında Ayrı Lezzet
72 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 dk
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40 dk
Buharda pişmiş köfteler
30 dk
Domates Soslu Hindi Köfteleri
30 dk
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1sa
Portakallı Zencefil Soslu Ördek Göğsü, Patates Püresi ve Börülce
1sa 10 dk
Balkabaklı Risotto
25 dk
Rendelenmiş Parmesan Peyniri
5 dk
Zencefilli Salata Sosu
10 dk
Hollandez sos
20 dk
Margarita
10 dk
Meyve sosu (coulis)
15 dk