Cihazlar ve Aksesuarlar
Portakallı Zencefil Soslu Ördek Göğsü, Patates Püresi ve Börülce
Hazırlık 35 dk
Toplam 1sa 10 dk
2 porsiyon
Malzemeler
-
soğan ikiye bölünmüş40 g
-
diş sarımsak1
-
taze zencefil soyulmuş, ince dilimlenmiş (2 mm)20 g
-
portakal marmeladı60 g
-
taze kekik yaprağı1 tutam
-
zeytinyağı20 g
-
20 g sherry sirkesibalzamik sirke20 g
-
tatlı kırmızı şarapporto şarabı50 g
-
su550 g
-
tuz1 tk
-
toz karabiber½ tk
-
2 tavuk göğsü, derisiz, (her biri yakl 225 g), boydan ikiye kesilmişördek göğsü, derisiz, kemiksiz (her biri yakl. 150-200 g) (bk. öneriler)2
-
patates soyulmuş, parçalara bölünmüş (1 cm)350 g
-
toz tatlı kırmızı biber toz½ tk
-
tereyağı30 g
-
süt120 g
-
taze börülce temizlenmiş, gerekiyorsa ikiye bölünmüş120 - 150 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
43 g
Kalori
3136 kJ /
750 kcal
Yağ
33 g
Karbonhidrat
60 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Her Katında Ayrı Lezzet
72 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Tavuk Baget ve Biralı Sos
1sa 30 dk
Fırında Kuzu Kol, Parmesanlı Polenta ve Brokoli
16sa
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25 dk
Buharda pişmiş köfteler
30 dk
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45 dk
Buharda Patlıcanlı ve Ricottalı Lazanya
1sa 25 dk
Ton Balıklı Ezme
10 dk
Şeker Şurubu
30 dk
Bonfile ve Meksika fasulyeli Tex-Mex Tortilla
1sa 20 dk
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1sa 40 dk
Bolonez Soslu, Taze Ispanaklı Lazanya
3sa
Bolonez Soslu Kabak Zoodle
40 dk