
Cihazlar ve Aksesuarlar
Portakallı Zencefil Soslu Ördek Göğsü, Patates Püresi ve Börülce
Hazırlık 35 dk
Toplam 1sa 10 dk
2 porsiyon
Malzemeler
-
soğan ikiye bölünmüş40 g
-
diş sarımsak1
-
taze zencefil soyulmuş, ince dilimlenmiş (2 mm)20 g
-
portakal marmeladı60 g
-
taze kekik yaprağı1 tutam
-
zeytinyağı20 g
-
balzamik sirke20 g
-
porto şarabı50 g
-
su550 g
-
tuz1 tk
-
toz karabiber½ tk
-
ördek göğsü, derisiz, kemiksiz (her biri yakl. 150-200 g) (bk. öneriler)2
-
patates soyulmuş, parçalara bölünmüş (1 cm)350 g
-
toz tatlı kırmızı biber toz½ tk
-
tereyağı30 g
-
süt120 g
-
taze börülce temizlenmiş, gerekiyorsa ikiye bölünmüş120 - 150 g
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
750 kcal /
3136 kJ
Protein
43 g
Yağ
33 g
Karbonhidrat
60 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Her Katında Ayrı Lezzet
72 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Çikolatalı Kurabiyeler
30 dk
Ekmek Çanağında Dana Yahni
6sa 30 dk
Sebzeli Dana Yahni ve Gnocchi
1sa 30 dk
Kabak Lazanya
45 dk
Fransız Fasulyeli Jambonlu Makarna
35 dk
Brokoli Kuskusu Eşliğinde Yoğurtlu Körili Tavuk
45 dk
Vegan Mayonez
15 dk
Limonlu ve Taze Otlu Somon Burger, Parmesanlı Kabak İle
30 dk
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3sa 15 dk
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9sa 15 dk
Damla Çikolatalı Muffin
1sa
Kuzu Gerdan Yahni
1sa 45 dk