Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g derisiz, kılçıksız beyaz balık fileto (2 adet adedi yaklaşık 150-200 g)
- ½ tk tuz, ekstra 5-6 tutam tuz
- 5 - 6 tutam karabiber
- 25 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 4 dal maydanoz yaprağı, parçalar halinde
- 100 g kırmızı biber, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 100 g sarı biber, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 60 g soğan, ikiye bölünmüş
- 70 g sürülebilir peynir
- 400 g su
- 500 g karnabahar, çiçeklerine ayrılmış
- 5 g limon suyu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1257 kJ / 299 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Limonlu Kekikli Zeytinyağı
25 Min
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40 Min
Karnabaharlı Pilav ve Köri Soslu Köfte
1sa 5 dk
Enginarlı ve Fasulyeli Dip
10min
Gravyer Peyniri Dolgulu Somon Köftesi ve Salata
1sa 5 dk
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35 Min
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1h 15min
Füme Somon ve Kabaklı Makarna
35 Min
Ton Balıklı Ezme
10min
Domates Soslu Patatesli Balık
50min
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1h 15min
Ekmeksiz Çerkez Tavuğu
45 Min