Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g derisiz, kılçıksız beyaz balık fileto (2 adet adedi yaklaşık 150-200 g)
- ½ tk tuz, ekstra 5-6 tutam tuz
- 5 - 6 tutam karabiber
- 25 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 4 dal maydanoz yaprağı, parçalar halinde
- 100 g kırmızı biber, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 100 g sarı biber, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 60 g soğan, ikiye bölünmüş
- 70 g sürülebilir peynir
- 400 g su
- 500 g karnabahar, çiçeklerine ayrılmış
- 5 g limon suyu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1257 kJ / 299 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 Min
Teriyaki Sos (sarımsak ve zencefilli)
Değerlendirme yok
Karnabaharlı Pilav ve Köri Soslu Köfte
1h 5 min
Körili Elma ve Tatlı Patates Eşliğinde Pastırmalı Tavuk Sarma
Değerlendirme yok
Tarçınlı Panna Cotta, Elmalı Garnitür İle
6h 30min
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35 Min
Sıcak Şarap
15 Min
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40 min
Somon ve Rezeneli Risotto
25 Min
Fırınlanmış Havuç
30 Min
Varoma'da Yoğurt
12sa
Kremalı Viski Likörü
15 Min