Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 somon fileto, taze, derili ya da derisiz, tercihen derili, kemiksiz (her biri yakl. 135 g)
- deniz tuzu, ince
- 2 dal maydanoz
-
2
dal dereotu yaprağı
veya 2 dal taze kekik - 2 adet limon kabuğu, sarı kısımları, şeritler halinde soyulmuş
- 2 yk zeytinyağı
- 1800 g su
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1689 kJ / 407 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 33 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Sodyum
- 248 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50 Min
Balık Buğulama ve Sebzeler
30 min
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1 Std. 15 Min
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45 Min
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45 Min
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1 Std.
Kinoalı Sebzeli Somon Salatası
35min
Cosmopolitan
5min
Buharda pişmiş balık filetoları
25 Min
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1 Std. 5 Min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2h 20min
Beşamel Soslu Somon ve Brokoli
30 min