Cihazlar ve Aksesuarlar
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 40 dk
2 porsiyon
Malzemeler
-
somon fileto, taze, derili ya da derisiz tercihen derili, kemiksiz (her biri yakl. 135 g)2
-
deniz tuzu ince
-
maydanoz2 dal
-
2 dal taze kekikdereotu yaprağı2 dal
-
limon kabuğu, sarı kısımları şeritler halinde soyulmuş2 adet
-
zeytinyağı2 yk
-
su1800 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
248 mg
Protein
28 g
Kalori
1689 kJ /
407 kcal
Yağ
33 g
Doymuş Yağ
6 g
Karbonhidrat
0 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Vakumda Pişirme ve Yavaş Pişirme
10 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Mascarpone Kremalı ve Çilekli Pratik Kup
25 dk
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 dk
Yasemin Pirinci Pilavı
35 dk
Buharda pişmiş balık filetoları
25 dk
Buharda pişmiş ıspanak
15 dk
Beşamel Soslu Somon ve Brokoli
30 dk
Moscow Mule
Değerlendirme yok
Sıcak Şarap
15 dk
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45 dk
Füme Somon ve Kabaklı Makarna
35 dk
Somon ve Rezeneli Risotto
25 dk
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 dk