
Cihazlar ve Aksesuarlar
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 40 dk
2 porsiyon
Malzemeler
-
somon fileto, taze, derili ya da derisiz tercihen derili, kemiksiz (her biri yakl. 135 g)2
-
deniz tuzu ince
-
maydanoz2 dal
-
dereotu yaprağı2 dal
-
limon kabuğu, sarı kısımları şeritler halinde soyulmuş2 adet
-
zeytinyağı2 yk
-
su1800 g
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
407 kcal /
1689 kJ
Protein
28 g
Yağ
33 g
Karbonhidrat
0 g
Doymuş Yağ
6 g
Sodyum
248 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Vakumda Pişirme ve Yavaş Pişirme
10 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2sa 55 dk
Buharda pişmiş balık filetoları
25 dk
Buharda pişmiş karnabahar
30 dk
Buharda pişmiş brokoli
20 dk
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Değerlendirme yok
Bloody Mary
15 dk
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45 dk
Sicilya Usulü Jumbo Karides Salatası
Değerlendirme yok
Soslu Tavuk ve Kuskus, Ispanaklı Sufle
Değerlendirme yok
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1sa
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50 dk
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25 dk