
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
400
g kabuklu midye, temizlenmiş
veya 400 g dondurulmuş kabuklu midye, temizlenmiş, çözdürülmüş - 160 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 40 g zeytinyağı
-
200
g kalamar halkası
veya 200 g dondurulmuş kalamar halkası, çözdürülmüş - 200 g karışık biber (örn. kırmızı, yeşil), parçalara bölünmüş (3 cm)
- 50 g sucuk, ince dilimlenmiş
- 400 g konserve doğranmış domates, suyuyla birlikte
- 1 ½ tk tuz
- 2 tutam safran lifi
- 200 g su
-
½
tk ev yapımı tavuk bulyon ezmesi,
veya ¼ küp tavuk bulyon - 350 g risotto pirinci
- 50 g herhangi bir karides cinsi, ayıklanmış, temizlenmiş
- 1 - 2 yk tereyağı
- 1 limon, dilimler halinde kesilmiş, servis için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1593 kJ / 377 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1 Std. 25 Min
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2h 55min
Protein Tozlu Frambuazlı Cheesecake
3 godz. 30 min
Çilekli Beyaz Sangria
12h
Wellington Usulü Bonfile ve Kırmızı Şarap Sosu
Keine Bewertungen
Kırmızı Şaraplı Armut
3h 20min
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45min
Miso Çorbası, Sakeli Deniz Ürünleri ve Pilav
1 Std. 10 Min
Somon ve Rezeneli Risotto
25 Min
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30 Min
Balık Köftesi ve Kaparili Patates Salatası
55min
Margarita
10min