Cihazlar ve Aksesuarlar
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
Hazırlık 35 dk
Toplam 1sa 5 dk
6 porsiyon
Malzemeler
-
400 g dondurulmuş kabuklu midye, temizlenmiş, çözdürülmüşkabuklu midye, temizlenmiş400 g
-
soğan ikiye bölünmüş160 g
-
diş sarımsak2
-
zeytinyağı40 g
-
200 g dondurulmuş kalamar halkası, çözdürülmüşkalamar halkası200 g
-
karışık biber (örn. kırmızı, yeşil), parçalara bölünmüş (3 cm)200 g
-
sucuk ince dilimlenmiş50 g
-
konserve doğranmış domates suyuyla birlikte400 g
-
tuz1 ½ tk
-
safran lifi2 tutam
-
su200 g
-
¼ küp tavuk bulyonev yapımı tavuk bulyon ezmesi½ tk
-
risotto pirinci350 g
-
herhangi bir karides cinsi ayıklanmış, temizlenmiş50 g
-
tereyağı1 - 2 yk
-
limon dilimler halinde kesilmiş, servis için1
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
17 g
Kalori
1593 kJ /
377 kcal
Yağ
11 g
Karbonhidrat
51 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Her Katında Ayrı Lezzet
72 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Kızarmış Ekmekler Üstünde Kuşkonmaz Kreması ve Yumurta
1 Std.
Fırında Kuzu Kol, Parmesanlı Polenta ve Brokoli
16 Std.
Sebze Suyu
40 Min
Fırınlanmış Hindi ve Sebzeli Gravy Sos
55 Std.
Acı Biberli Kek
2 Std.
Turna Yemişli Sıcak Beyaz Şarap
30 Min
Kinoalı Sebzeli Somon Salatası
35 Min
Somon ve Rezeneli Risotto
25 Min
Karides Sote
10 Min
Şeker Şurubu
30 Min
Yeşil Elmalı ve Böğürtlenli İngiliz Usulü Puding
1 Std. 15 Min
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1 Std.