Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
400
g kabuklu midye, temizlenmiş
veya 400 g dondurulmuş kabuklu midye, temizlenmiş, çözdürülmüş - 160 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 40 g zeytinyağı
-
200
g kalamar halkası
veya 200 g dondurulmuş kalamar halkası, çözdürülmüş - 200 g karışık biber (örn. kırmızı, yeşil), parçalara bölünmüş (3 cm)
- 50 g sucuk, ince dilimlenmiş
- 400 g konserve doğranmış domates, suyuyla birlikte
- 1 ½ tk tuz
- 2 tutam safran lifi
- 200 g su
-
½
tk ev yapımı tavuk bulyon ezmesi,
veya ¼ küp tavuk bulyon - 350 g risotto pirinci
- 50 g herhangi bir karides cinsi, ayıklanmış, temizlenmiş
- 1 - 2 yk tereyağı
- 1 limon, dilimler halinde kesilmiş, servis için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1593 kJ / 377 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45min
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30min
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Değerlendirme yok
Buharda pişmiş karides
15 Min
Matchalı Smoothie Kasesi
Değerlendirme yok
Zeytinyağlı Enginar
1h
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45min
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1 Std. 15 Min
Karides Sote
10 Min
Kore Usulü Kızarmış Tavuk
4 Std.
Mojito
10 Min
Tavuklu ve Pestolu Tagliatelle
1 godz. 5 min