Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
400
g kabuklu midye, temizlenmiş
veya 400 g dondurulmuş kabuklu midye, temizlenmiş, çözdürülmüş - 160 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 40 g zeytinyağı
-
200
g kalamar halkası
veya 200 g dondurulmuş kalamar halkası, çözdürülmüş - 200 g karışık biber (örn. kırmızı, yeşil), parçalara bölünmüş (3 cm)
- 50 g sucuk, ince dilimlenmiş
- 400 g konserve doğranmış domates, suyuyla birlikte
- 1 ½ tk tuz
- 2 tutam safran lifi
- 200 g su
-
½
tk ev yapımı tavuk bulyon ezmesi,
veya ¼ küp tavuk bulyon - 350 g risotto pirinci
- 50 g herhangi bir karides cinsi, ayıklanmış, temizlenmiş
- 1 - 2 yk tereyağı
- 1 limon, dilimler halinde kesilmiş, servis için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1593 kJ / 377 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1h
Susamlı Yapışkan Tavuk
40min
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50min
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Değerlendirme yok
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35min
Vanilya ve Misket Limonlu Ananas
Değerlendirme yok
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45min
Küpler Halinde Bal Kabağı Püresi
45min
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1h 15 min
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1h
Mantarlı Risotto
40min
Çin Usulü Dana Eti
1h 20min