Cihazlar ve Aksesuarlar
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
Hazırlık 35 dk
Toplam 1sa 5 dk
6 porsiyon
Malzemeler
-
400 g dondurulmuş kabuklu midye, temizlenmiş, çözdürülmüşkabuklu midye, temizlenmiş400 g
-
soğan ikiye bölünmüş160 g
-
diş sarımsak2
-
zeytinyağı40 g
-
200 g dondurulmuş kalamar halkası, çözdürülmüşkalamar halkası200 g
-
karışık biber (örn. kırmızı, yeşil), parçalara bölünmüş (3 cm)200 g
-
sucuk ince dilimlenmiş50 g
-
konserve doğranmış domates suyuyla birlikte400 g
-
tuz1 ½ tk
-
safran lifi2 tutam
-
su200 g
-
¼ küp tavuk bulyonev yapımı tavuk bulyon ezmesi½ tk
-
risotto pirinci350 g
-
herhangi bir karides cinsi ayıklanmış, temizlenmiş50 g
-
tereyağı1 - 2 yk
-
limon dilimler halinde kesilmiş, servis için1
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
17 g
Kalori
1593 kJ /
377 kcal
Yağ
11 g
Karbonhidrat
51 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Her Katında Ayrı Lezzet
72 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
50 dk
Bonfile ve Brokolili Pilav
50 dk
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 dk
Moscow Mule
Değerlendirme yok
Kırmızı Şaraplı Armut
3sa 20 dk
Balkabaklı Risotto
25 dk
Parmesan Peynirli Risotto
30 dk
Deniz Mahsullü Pilav (Arroz de Marisco)
Değerlendirme yok
Fıstık Ezmeli Brownie
40 dk
Somonlu ve Ispanaklı Arpa Şehriye
40 dk
Fırında Parmesan Kıtırlı Somon ve Sebzeler, Limonlu Krema Sos
1sa
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1sa