Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chermoula Harcı ve Chermoula Sosu
- 20 g kişniş, taze, sadece yaprakları
- 40 g zeytinyağı, kabı yağlamak için ekstra zeytinyağı
- 2 yk limon suyu
- 2 diş sarımsak
- 2 yk toz tatlı kırmızı biber
- 1 yk kimyon, toz
- 1 tk tuz
- 1 tk kurutulmuş zencefil tozu
- 1 tk kuru acı pul biber (isteğe bağlı)
- 60 g su
Balık
-
1
çipura, bütün temizlenmiş (maks. 31 cm uzunluğunda, yaklaşık 600 g)
veya 600 g beyaz balık fileto, derili ya da derisiz - 150 g havuç, dilimlenmiş (yaklaşık 3 mm)
- 300 g domates, dilimlenmiş (yaklaşık 1 cm)
- 150 - 200 g yeşil ve kırmızı biber, daire şeklinde dilimlenmiş (yaklaşık 1 cm)
- 1 adet chili biberi, dilimlenmiş (yaklaşık 5 mm) (isteğe bağlı)
- 100 g patates, daire şeklinde dilimlenmiş (yaklaşık 3 mm)
- 1 limon, daire şeklinde dilimlenmiş (yaklaşık 5 mm)
- 50 g çekirdeksiz siyah zeytin
- ½ tk tuz
- ½ tk biber, toz
- 2 yk kişniş, taze, doğranmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 3480 kJ / 831.8 kcal
- Protein
- 89.9 g
- Karbonhidrat
- 22.8 g
- Yağ
- 40.7 g
- Doymuş Yağ
- 8.1 g
- Lif
- 8.1 g
- Sodyum
- 1326.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beyaz Çikolatalı Sütlaç
6h 5min
Pratik Napoliten Pizza
50min
Ekmek Üstü Guacamole'li Yumurtalar
25min
Ispanaklı Kek
50min
Havuçlu Pancar Salatası
10min
Avokado ve Yumurtalı Mini Ispanak Salatası
30min
Havuçlu Brokolili Salata
5min
Havuç Çorbası
35 min
Tavuk Baget ve Biralı Sos
1h 30min
Bearnez Soslu Bonfile
Değerlendirme yok
Biberiye, Anason ve Vanilyalı Çay
Değerlendirme yok
Yeşil Fasulye, Muz ve Yaban Mersini Lapası
20 Min