
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g su
- 1 tk tuz
-
150
g buğday
veya kavuzlu buğday - 200 g kapya biber küp küp doğranmış (yakl. 0.5 cm)
- 300 g tavuk göğsü şeritler halinde kesilmiş (yakl. 5 cm x 1 cm)
- 50 g sızma zeytinyağı
- 2 tutam toz karabiber
- 40 g badem
- 40 g soğan
- 4 - 5 dal taze ot (örn. kişniş, maydanoz), sadece yaprakları
-
20
g şarap sirkesi
veya 20 g balzamik sirke - 20 g limon suyu (isteğe bağlı)
- tuz tat vermek için ekstra tuz
- toz karabiber tat vermek için ekstra karabiber
- 60 g körpe roka
-
20
g dolmalık fıstık
veya 20 g herhangi bir kabuksuz kuruyemiş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 292 kcal / 1224 kJ
- Protein
- 19 g
- Yağ
- 15 g
- Karbonhidrat
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
Keine Bewertungen
Tavuklu Buddha Bowl
1 Std.
Kepekli Bulgur Salatası
40 Min
Buğday Salatası
35 Min
Çırpılmış Yumurta
10 Min
Kaju Fıstığı Ezmesi
50 Min
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5 Std. 20 Min
Dim Sum 'Shao Mai'
2 Std.
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35 Min
Sarımsaklı Salata Sosu
5 Min
Domates Soslu, Sebzeli, Bulgurlu Köfte
50 Min
Fırında Püreli Kaşarlı Köfte ve Cacık
1 Std. 15 Min