Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g su
- 1 tk tuz
-
150
g buğday
veya kavuzlu buğday - 200 g kapya biber, küp küp doğranmış (yakl. 0.5 cm)
- 300 g tavuk göğsü, şeritler halinde kesilmiş (yakl. 5 cm x 1 cm)
- 50 g sızma zeytinyağı
- 2 tutam toz karabiber
- 40 g badem
- 40 g soğan
- 4 - 5 dal taze ot (örn. kişniş, maydanoz), sadece yaprakları
-
20
g şarap sirkesi
veya 20 g balzamik sirke - 20 g limon suyu (isteğe bağlı)
- tuz, tat vermek için ekstra tuz
- toz karabiber, tat vermek için ekstra karabiber
- 60 g körpe roka
-
20
g dolmalık fıstık
veya 20 g herhangi bir kabuksuz kuruyemiş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1224 kJ / 292 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kıymalı Domates Soslu Tam Buğday Spagetti
1h 25min
Fırında Biber Soslu Patatesli Köfte
1 godz. 35 min
Tavuklu ve Pestolu Tagliatelle
1h 5min
Glütensiz Fırın Mücver
50 Min
Balkabaklı Peynirli Makarna
1 godz. 15 min
Çilekli Yulaf Lapası
20min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2h 20min
Ahtapot Salatası (vakumda pişirme)
Değerlendirme yok
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35min
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40min
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1h 25min
Mantarlı Ispanaklı Peynirli Kiş
1 Std. 45 Min