Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g su
- 1 tk tuz
-
150
g buğday
veya kavuzlu buğday - 200 g kapya biber, küp küp doğranmış (yakl. 0.5 cm)
- 300 g tavuk göğsü, şeritler halinde kesilmiş (yakl. 5 cm x 1 cm)
- 50 g sızma zeytinyağı
- 2 tutam toz karabiber
- 40 g badem
- 40 g soğan
- 4 - 5 dal taze ot (örn. kişniş, maydanoz), sadece yaprakları
-
20
g şarap sirkesi
veya 20 g balzamik sirke - 20 g limon suyu (isteğe bağlı)
- tuz, tat vermek için ekstra tuz
- toz karabiber, tat vermek için ekstra karabiber
- 60 g körpe roka
-
20
g dolmalık fıstık
veya 20 g herhangi bir kabuksuz kuruyemiş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1224 kJ / 292 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tavuk ve Ilık Patates Salatası
55 Min
Köri Baharatlı Karışık Sebzeler
1h 10 min
Somonlu ve Ispanaklı Arpa Şehriye
40 Min
Defne Yapraklı Adaçayı
Keine Bewertungen
Pancar Carpaccio
20 Min
Sebzeli Tavuk Fricasse
2sa
Patlıcanlı ve Bademli Dip
20 Min
Zeytinyağlı Enginar
1 Std.
Balkabaklı Peynirli Makarna
1 godz. 15 min
Pirinç salatası
1 Std.
Tarhana (taze sebzeli)
35 dk
Fıstık Ezmeli Enerji Topları
1 Std.