Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g bread, torn in pieces
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary, needles only, to taste
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 100 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 2 - 3 garlic cloves, to taste
- 3 - 4 fresh sage leaves, to taste
- 1000 g mixed root vegetables (e.g. parsnips, swede, potato, beetroot), peeled, thinly sliced (2 mm, see tips)
- 300 g double cream
- 300 g milk
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2184 kJ / 526 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Karbonhidrat
- 28.2 g
- Yağ
- 38.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Colcannon
35 Min
Vegetable pasta sauce
40 λεπτ.
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Festive Nut Roast Wreath
2 Std.
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 λεπτ.
Cauliflower Mac and Cheese
1h 40min