Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g red split lentils
- 500 g water
- 120 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 400 g aubergines
- 50 g olive oil
- 200 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 1 pepper, green or red, cut in pieces (approx. 150 g)
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 120 g red wine
- 1 Tbsp dried oregano
- 1 tsp ground ginger
- 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 40 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 500 g milk
- 40 g plain flour
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1917 kJ / 458 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 7.3 g
Alternatif tarifler
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Lentil moussaka
2 Std. 20 Min
Lentil Moussaka
3h 30min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 Std. 50 Min
Carrot and Peanut Bake
55min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 Std. 15 Min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1h 5min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min