Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g red split lentils
- 500 g water
- 120 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 400 g aubergines
- 50 g olive oil
- 200 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 1 pepper, green or red, cut in pieces (approx. 150 g)
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 120 g red wine
- 1 Tbsp dried oregano
- 1 tsp ground ginger
- 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 40 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 500 g milk
- 40 g plain flour
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1917 kJ / 458 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 7.3 g
Alternatif tarifler
Butterbean and Feta Burgers
1h 30min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15 min
Lentil Moussaka
3u. 30min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10 min
Lentil moussaka
2h 20 min
Polenta with Ratatouille
1h 20 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h