Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g red split lentils
- 500 g water
- 120 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 400 g aubergines
- 50 g olive oil
- 200 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 1 pepper, green or red, cut in pieces (approx. 150 g)
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 120 g red wine
- 1 Tbsp dried oregano
- 1 tsp ground ginger
- 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 40 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 500 g milk
- 40 g plain flour
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1917 kJ / 458 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 7.3 g
Alternatif tarifler
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Lentil moussaka
2 Std. 20 Min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1hod.
Pearl Barley and White Bean Stew
1hod.
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 Std. 10 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1hod.
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min