Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vegetables
- 25 g vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g stale white bread, torn in pieces
- 10 g fresh coriander, leaves only
- 3 garlic cloves
- 300 g carrots, cut in pieces
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
-
300
g pumpkin flesh, diced (3 cm)
veya 300 g butternut squash, diced (3 cm) - 300 g onions, sliced
- 50 g olive oil
- 50 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 300 g sweet potatoes, diced (2 cm)
- 100 g red peppers, cut in pieces (3 cm)
-
100
g Swiss chard, thick stalks removed, sliced (3 cm)
veya 100 g fresh spinach leaves
Béchamel Sauce
- 500 g whole milk
- 40 g butter, diced
- 40 g plain flour
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 pinch ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1435 kJ / 343 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 17 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 godz. 10 min
Chickpea Gratin
1h
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1h 5min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1h 50min
Vegetable Stroganoff
30min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 Std. 15 Min
Vegetable Tart
1 Std. 15 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 Min