Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vegetables
- 25 g vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g stale white bread, torn in pieces
- 10 g fresh coriander, leaves only
- 3 garlic cloves
- 300 g carrots, cut in pieces
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
-
300
g pumpkin flesh, diced (3 cm)
veya 300 g butternut squash, diced (3 cm) - 300 g onions, sliced
- 50 g olive oil
- 50 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 300 g sweet potatoes, diced (2 cm)
- 100 g red peppers, cut in pieces (3 cm)
-
100
g Swiss chard, thick stalks removed, sliced (3 cm)
veya 100 g fresh spinach leaves
Béchamel Sauce
- 500 g whole milk
- 40 g butter, diced
- 40 g plain flour
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 pinch ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1435 kJ / 343 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 17 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegetable Tart
1 Std. 15 Min
Root Vegetable Gratin
1 Std.
Beetroot and Kale Pizza
2h
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1h 40min
Vegetable Oat Bake
1 Std. 15 Min
Carrot and Peanut Bake
55 min
Mushroom Parmentier
1 Std. 10 Min
Asparagus and Pea Pasta
20 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Tomato and Vegetable Quiche
1h 45min
Pea and Courgette Tarts
1 Std.
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 Std.