Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g fresh parsley leaves
- 1 garlic clove
- 200 g onions, quartered
- 30 g unsalted butter, diced
- 600 g fresh mushrooms, sliced (5 mm)
- 20 g tomato purée
- 40 g white wine
- 80 g liquid vegetable stock
- 1 ½ tsp Dijon mustard
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- 10 - 20 g lemon juice, to taste
- 100 g double cream
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 910 kJ / 218 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Karbonhidrat
- 6.6 g
- Yağ
- 19.3 g
Alternatif tarifler
Mushroom Risotto
30 min.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Mushroom Parmentier
1 Std. 10 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Creamy White Beans and Leeks
20min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min.
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min.
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min.
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min