Cihazlar ve Aksesuarlar
Parsnip and bean mash
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
4 portions
Malzemeler
-
parsnip peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)550 g
-
milk100 g
-
canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 230 g after draining - see Tip)400 g
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil20 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
228.8 mg
Protein
7 g
Kalori
793 kJ /
188.8 kcal
Yağ
6 g
Lif
8.6 g
Doymuş Yağ
1.1 g
Karbonhidrat
22 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Pork and chicken terrine
3h 20min
Mushroom-stuffed mushrooms
50min
Rosemary and thyme polenta chips
1h
Raw cauliflower tabouli
30min
Mini chive pikelets with mushrooms
1h
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Cauliflower gratin
1h
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min
Cauliflower mash
25min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35min
Oatcakes with Moroccan hommus
50min