
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 - 4 zucchinis trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
Pesto
- 80 g hard cheese (eg Parmesan, Manchego, pecorino), cut into pieces (3 cm)
- 30 g nuts or seeds of choice (eg macadamia, pinenuts, almonds, hazelnuts, walnuts, pinenuts, sunflower seeds, pepitas)
- 1 garlic clove
- 80 g mixed fresh herbs rocket and spinach leaves.
- 130 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp sea salt
lentil bolognaise
- 1 brown onion cut into quarters
- 1 celery stalk cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 30 g fresh flat-leaf parsley leaves and stems
- 1 tsp dried thyme
- 3 tsp dried oregano
- 2 pinches dried chilli flakes to taste (optional)
- 40 g extra virgin olive oil
- 100 g red wine
- 400 g canned lentils rinsed and drained
- 800 g canned tomatoes
- 60 g tomato paste
- ½ tsp sea salt to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 576.1 kcal / 2410.2 kJ
- Protein
- 15.1 g
- Yağ
- 41.4 g
- Karbonhidrat
- 40.1 g
- Lif
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 8.3 g
- Sodyum
- 778.2 mg