Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastry
- 45 g rolled oats
- 60 g hazelnuts
- 80 g sunflower seeds
- 115 g plain flour
- 100 g butter, chilled and cut into pieces, plus extra for greasing
- 1 egg
- ½ - 1 tsp cold water
Filling
- 1 bunch asparagus, trimmed
- boiling water
- 60 g vintage cheddar cheese, cut into pieces
- 1 leek, trimmed and cut into thin slices
- 20 g extra virgin olive oil
- 40 g fresh baby spinach leaves
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 eggs
- 60 g milk of choice
- 60 g pouring (whipping) cream
- 3 raw baby beetroots (orange or red), trimmed and cut into thin slices
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2307.4 kJ / 549.4 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Karbonhidrat
- 23.3 g
- Yağ
- 41.5 g
- Lif
- 6.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Leek quiche
1 Std. 20 Min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20h 15min
Pumpkin tart
2 Std. 15 Min
Harvest nut roast with gravy
1h 30min
Courgette strudel
1 Std. 20 Min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 Std. 15 Min
Vegetable lasagne
1 Std. 35 Min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Beetroot, feta and spinach quiche
1u. 40min