Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastry
- 45 g rolled oats
- 60 g hazelnuts
- 80 g sunflower seeds
- 115 g plain flour
- 100 g butter, chilled and cut into pieces, plus extra for greasing
- 1 egg
- ½ - 1 tsp cold water
Filling
- 1 bunch asparagus, trimmed
- boiling water
- 60 g vintage cheddar cheese, cut into pieces
- 1 leek, trimmed and cut into thin slices
- 20 g extra virgin olive oil
- 40 g fresh baby spinach leaves
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 eggs
- 60 g milk of choice
- 60 g pouring (whipping) cream
- 3 raw baby beetroots (orange or red), trimmed and cut into thin slices
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2307.4 kJ / 549.4 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Karbonhidrat
- 23.3 g
- Yağ
- 41.5 g
- Lif
- 6.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Mediterranean carrot fritters
1h
Leek quiche
1 Std. 20 Min
Mediterranean vegetable bake
50min
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min
Mashed pea and corn slice
40 min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 godz. 35 min