Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastry
- 90 g unsalted butter, chilled and cut into pieces, plus extra to grease
- 180 g plain flour, plus extra to dust
- 1 egg yolk
- 30 g chilled water
Filling
- 20 g oil
- 300 g leek, white part only, cut into slices (1-2 cm)
- 20 g brown sugar
- 10 g white vinegar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 3 eggs
- 1 - 2 pinches sea salt, to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to season
- 70 g Danish feta, crumbled
- 100 g cherry tomatoes, mixed, sliced as desired
- 8 anchovy fillets (optional)
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, to garnish
- mixed salad leaves, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1589.2 kJ / 378.4 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 22.1 g
- Yağ
- 28 g
- Doymuş Yağ
- 15.7 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 402.3 mg
Alternatif tarifler
Peanut butter and chocolate custard
15 Min
Family chicken galette
1 Std. 55 Min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6h 30min
Filo spinach slice
55 min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2 Std. 25 Min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, TM6)
20 Min
Sweet potato quiche with prosciutto
1 Std. 15 Min
Pumpkin and ricotta cannelloni
1 Std. 20 Min
Leek and ham tart
1 Std. 55 Min
Chicken and spinach enchiladas
40min
Spinach dumplings with tomato ragout
1 Std.
Ham and zucchini quiche
1h 45min