Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g red lentils or lentils of choice (see Tips)
- 20 g dried mushrooms of choice (optional)
- 1380 g water
- 300 g fresh mushrooms, cut into quarters
- 40 g extra virgin olive oil
- 100 g onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 100 g carrot, cut into pieces (2-3 cm)
- 3 garlic cloves, unpeeled and roughly chopped
- 50 g red wine
- 100 g vegetable peelings and trimmings, cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 3 sprigs fresh oregano, leaves only (see Tips)
- 1 tbsp wakame flakes (see Tips)
- 80 g tomato paste
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 3 tomatoes, cut into pieces (2-3 cm)
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- cooked pasta of choice (see Tips)
- Parmesan cheese, grated, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1046.8 kJ / 250.2 kcal
- Protein
- 11.9 g
- Karbonhidrat
- 35.5 g
- Yağ
- 7.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 7.3 g
- Sodyum
- 148.9 mg
Alternatif tarifler
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 Min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 Min
Potato and green pea curry
50 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Summer dahl
35 Min
Sweet potato korma with crispy potato skins
55 Min
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Creamy vegetable rice
25 Min
Gwinganna biryani (TM6)
25 Std. 20 Min
Red lentil cauliflower dahl
35 Min
Vegetable lasagne
1h 35min
Lentil bolognese
30 Min