Beetroot and carrot salad with vincotto dressing

Beetroot and carrot salad with vincotto dressing

4.7 86 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 10 dk
8 portions

Malzemeler

  • vincotto (vino cotto) plus extra to serve (see Tips)
    20 g
  • balsamic vinegar
    20 g
  • orange juice (see Tips)
    50 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • beetroot peeled and cut into quarters (see Tips)
    400 g
  • carrot peeled and cut into pieces (see Tips)
    400 g
  • dried cranberries
    50 g
  • pepitas toasted
    20 g
  • hemp seeds (optional)
    20 g
  • linseeds (flaxseeds)
    2 tsp
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • mixed baby salad leaves
    60 g
  • Danish feta cut into pieces, to serve (see Tips)

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 165 kcal / 693.1 kJ
Protein 4.2 g
Yağ 8.3 g
Karbonhidrat 16.9 g
Lif 4.7 g
Doymuş Yağ 1.9 g
Sodyum 198.5 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...