Cihazlar ve Aksesuarlar
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
Hazırlık 10 dk
Toplam 10 dk
8 portions
Malzemeler
-
vincotto (vino cotto) plus extra to serve (see Tips)20 g
-
balsamic vinegar20 g
-
orange juice (see Tips)50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
beetroot peeled and cut into quarters (see Tips)400 g
-
carrot peeled and cut into pieces (see Tips)400 g
-
dried cranberries50 g
-
pepitas toasted20 g
-
hemp seeds (optional)20 g
-
linseeds (flaxseeds)2 tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
mixed baby salad leaves60 g
-
Danish feta cut into pieces, to serve (see Tips)
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
198.5 mg
Protein
4.2 g
Kalori
693.1 kJ /
165 kcal
Yağ
8.3 g
Lif
4.7 g
Doymuş Yağ
1.9 g
Karbonhidrat
16.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Barbecue
102 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Peanut and soba noodle slaw
20 dk
Hommus
15 dk
Broccoli salad
10 dk
Beetroot salad
10 dk
Beetroot salad
10 dk
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 dk
Fresh fennel salad
10 dk
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1sa 15 dk
Carrot, feta and mint salad
40 dk
Superfood salmon salad
1sa 5 dk
Cypriot grain salad
45 dk
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1sa