Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g vincotto (vino cotto), plus extra to serve (see Tips)
- 20 g balsamic vinegar
- 50 g orange juice (see Tips)
- 30 g extra virgin olive oil
- 400 g beetroot, peeled and cut into quarters (see Tips)
- 400 g carrot, peeled and cut into pieces (see Tips)
- 50 g dried cranberries
- 20 g pepitas, toasted
- 20 g hemp seeds (optional)
- 2 tsp linseeds (flaxseeds)
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 60 g mixed baby salad leaves
- Danish feta, cut into pieces, to serve (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 693.1 kJ / 165 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Karbonhidrat
- 16.9 g
- Yağ
- 8.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.9 g
- Lif
- 4.7 g
- Sodyum
- 198.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Broccoli salad
10min
Beetroot salad
10min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Fresh fennel salad
10min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min
Colourful quinoa salad
40min
Crunchy carrot salad
10min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1sa
Raw cauliflower tabouli
30 dk
Miso coleslaw
20min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1sa