Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lemon and ricotta
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 1 garlic clove
- 30 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 250 g ricotta (see Tips)
Béchamel sauce
- 50 g unsalted butter
- 50 g plain flour
- 450 g full cream milk
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Sauce and vegetable filling
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 brown onion, (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 1 fresh red chilli, deseeded if preferred and cut into pieces
- 40 g olive oil
- 800 g canned whole tomatoes
- 100 g red wine
- 3 sprigs fresh basil, leaves only, torn into pieces
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, torn into pieces
- 2 tbsp dried oregano
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 300 g sweet potato, peeled and cut into slices (1 cm)
- 1 eggplant (approx. 260 g), cut into slices (1 cm)
- 250 g button mushrooms, cut into slices
- 1 zucchini (approx. 260 g), cut into slices (1 cm)
- 3 kale leaves, stalks removed and leaves torn into pieces (optional)
Assembly
- butter, for greasing
- 500 g fresh lasagne sheets
- mixed salad greens, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2112.6 kJ / 503 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 51.1 g
- Yağ
- 22.2 g
- Doymuş Yağ
- 10.4 g
- Lif
- 8.7 g
- Sodyum
- 734.3 mg
Alternatif tarifler
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Lentil bolognese
30min
Lentil moussaka
3h 30min
Rendang curry
30min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Vegetarian chilli
35 Min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Broccoli mustard pasties
1j 55 menit
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3h 5min
Black bean enchiladas
1h 20 min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min