Thermomix® Sensor

Modun Öne Çıkan Özellikleri

Sensor Modu 

Nedir?

Fırınınızda, tavanızda veya barbekünüzde kullanılabilen bir Bluetooth® mutfak termometresi olan Thermomix® Sensor ve Sensor modu ile mutfakta mükemmelliğe ulaşın. Hem iç hem de ortam sıcaklığını ölçerek kek, ekmek, et ve balık için ideal pişirme koşullarını sağlayarak güvenle pişirin.

Nasıl çalışır?

Sensor modu, Bluetooth aracılığıyla Thermomix® Sensor'ünüze bağlanır ve her seferinde mükemmel pişmiş yiyecekler elde etmenizi sağlar.

Kimler için uygun:

  • Mutfakta kendine güven kazanmak isteyen yeni başlayanlar.
  • Mükemmel pişirilmiş yemeklerle etkilemek isteyen barbekü tutkunları.
  • Her seferinde mükemmel pişmiş ekmek elde etmek isteyen ekmek severler.

Sensör Uyumlu Tarifler

En İyi İpuçları:

  • • Fırında pişen kemikli etlerde probun kemiğe paralel olarak yerleştirilmesi çok önemlidir.
  • • Thermomix® Sensor'ü kemiğe değmeyecek şekilde yerleştirin.
  • • Birden fazla ekmek pişirirken Thermomix® Sensor en büyük ekmeğe yerleştirilmelidir. Ekmek birden fazla parçadan oluşuyorsa Sensor en büyük parçaya yerleştirilmelidir.
  • • Güveçler için Thermomix® Sensor'un pişirme sıvısının/suyunun üzerinde olduğundan emin olun.

Thermomix® Sensor

Herkesin ihtiyacı olan mutfak aksesuarı.

Her yiyeceğin kendine özgü bir pişirme noktası olmasına rağmen, Thermomix® Sensorun hassasiyeti her seferinde mükemmelliğe ulaşmanıza yardımcı olur. Bir danışmanla iletişime geçerek daha fazla bilgi edinin.

Bir danışmanla iletişime geçin

Fırında Pişirme Sıcaklıkları

  • Temel hamurlar - Un, su veya yağsız bir sıvı, tuz, maya veya kabartma tozu içerirler. Ayrıca taze otlar, baharatlar ve tohumlar da içerebilirler.
  • Zengin hamurlar - Un, su, tuz, maya içermesinin yanı sıra yağ (tereyağı, sıvı yağ, şeker veya bal, yumurta, krema vb.) da içerirler.
  • Temel ve taze meyveli kekler - Temel kekler yumurta sarısı dışında çok az veya hiç ek yağ içermez (örneğin pandispanya). Taze meyveli kekleri, hamura karıştırılmış belirli miktarda çiğ veya pişmiş meyve ya da sebze içerir (örneğin banana bread, havuçlu kek) ve buna ek olarak tereyağı gibi diğer malzemeler de bulunur.
  • Zengin kekler ve pound kekler - İlave yağ ve/veya çikolata, karamel ve/veya diğer kremalar veya ezmeler (ör. mermer kek, limonlu kek) gibi malzemelerle yapılan temel kekler.
  • Kurutulmuş meyveli kekler - İçerisinde yeterli miktarda kurutulmuş meyve, baharat, kabuk gibi ek malzemeler bulunan keklerdir (ör. Noel keki).
  • Diğer kekler - İç orta kısımları daha nemli, yumuşak ve kremamsı olan kekler (ör. Çikolatalı Kek).

Tahmini Başarıya Dönüştürün

Alışılmışın dışına çıkın ve tahminlerinizi birer başarı hikayesine dönüştürecek yeni akıllı termometre ile Thermomix® başarı garantisini fırın, tava ve barbekülerinizi kapsayacak şekilde genişletin!

Daha fazla bilgi edinin