Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Otlu Tereyağı
- 3 dal maydanoz, sadece yaprakları
- 2 dal dereotu yaprağı
- 3 - 4 adet adaçayı yaprağı, taze
- 1 dal taze biberiye, sadece yaprakları
- 10 adet frenk soğanı, dilimlenmiş (2 cm)
- ½ - 1 tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk karabiber
- 250 g tereyağı, yumuşak
Sebzeler ve Etlerin Pişirilmesi
- 1000 g dana kontrfile, 4 eşit parçaya bölünmüş, her biri 3.5 cm kalınlığında, temizlenmiş, pişirmeden önce 40 dakika oda sıcaklığında dinlendirilmiş
- 1 ½ tk tuz
- ½ - ¾ tk karabiber
- 1 ½ yk zeytinyağı, etleri yağlamak için
- 2 dal biberiye, taze, sadece yaprakları
- 30 g zeytinyağı
- 500 g patates, soyulmuş, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 500 g su
- 400 g brokoli, çiçeklerine ayrılmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 5187.9 kJ / 1239.9 kcal
- Protein
- 56.2 g
- Karbonhidrat
- 31.3 g
- Yağ
- 100 g
- Doymuş Yağ
- 48.7 g
- Lif
- 7 g
- Sodyum
- 1491.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Karışık Meyveli Kek
1 Std.
Çikolata ve Portakallı Kek
1 Std. 20 Min
Cevizli Pratik Ekmek
45 Min
Kremalı Pancar Çorbası
45 Min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1 Std.
Bol Elmalı Kek
2h 30 min
Papatyalı Limonata
15min
Havuçlu Brokolili Salata
5 min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1 Std. 35 Min
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55 Min
Kapya Biberli Domates Çorbası
30 Min
Kuru Fasulye
10h