
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Otlu Tereyağı
- 3 dal maydanoz sadece yaprakları
- 2 dal dereotu yaprağı
- 3 - 4 adet adaçayı yaprağı, taze
- 1 dal taze biberiye sadece yaprakları
- 10 adet frenk soğanı dilimlenmiş (2 cm)
- ½ - 1 tk tuz damak tadına göre
- ¼ tk karabiber
- 250 g tereyağı yumuşak
Sebzeler ve Etlerin Pişirilmesi
- 1000 g dana kontrfile 4 eşit parçaya bölünmüş, her biri 3.5 cm kalınlığında, temizlenmiş, pişirmeden önce 40 dakika oda sıcaklığında dinlendirilmiş
- 1 ½ tk tuz
- ½ - ¾ tk karabiber
- 1 ½ yk zeytinyağı etleri yağlamak için
- 2 dal biberiye, taze sadece yaprakları
- 30 g zeytinyağı
- 500 g patates soyulmuş, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 500 g su
- 400 g brokoli çiçeklerine ayrılmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1239.9 kcal / 5187.9 kJ
- Protein
- 56.2 g
- Yağ
- 100 g
- Karbonhidrat
- 31.3 g
- Lif
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 48.7 g
- Sodyum
- 1491.4 mg
Alternatif tarifler
Fırında Chermoula Soslu Sebzeli Çipura
1sa
Bearnez Soslu Bonfile
Değerlendirme yok
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1sa 5 dk
Beşamel Soslu Somon ve Brokoli
30 dk
Pesto Soslu Makarna Salatası
35 dk
Portakal Soslu Ilık Bulgur Salatası
40 dk
Kahveli Yenileyici Protein İçeceği
5 dk
Peynirli Omlet
15 dk
Kabak Burguları Eşliğinde Fırında Somon
Değerlendirme yok
Limon Otu ve Zencefilli Bitki Çayı
15 dk
Mantarlı ve Kuruyemişli Domates Dolması
1sa 5 dk
Orman Kebabı
1sa