Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kuzu
- 2 tk tuz
- 1 dal biberiye, taze, sadece yaprakları
- 3 dal nane, sadece yaprakları
- 1 adet chili biberi, parçalara bölünmüş
- 100 g zeytinyağı
- 1500 g kuzu kolu, kemikli (1 kuzu kol)
-
100
g beyaz şarap
veya 100 g su - 150 g su
Polenta ve Brokoli
- 135 g tane mısır (patlamamış), kuru
- 80 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 800 g su
- 600 g brokoli, çiçeklerine ayrılmış
- sıcak su, polentayı pişirmek için (gerekirse)
- ¾ tk tuz
- 40 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 4756.2 kJ / 1136.8 kcal
- Protein
- 49.3 g
- Karbonhidrat
- 41.4 g
- Yağ
- 84.1 g
- Doymuş Yağ
- 30.7 g
- Lif
- 8.6 g
- Sodyum
- 1954.9 mg
Alternatif tarifler
Karnabaharlı Pilav ve Köri Soslu Köfte
1h 5min
Gazpacho
10p
Çiğ Pancar ve Havuçlu Brezilya Salatası
Değerlendirme yok
Sebze Suyu
3h 15min
Kore Usulü Kızarmış Tavuk
4 Std.
Fırınlanmış Hindi ve Sebzeli Gravy Sos
55 godz.
Zencefilli Acı Biberli Salata Sosu
5 Min
Fındık Ezmeli Çikolatalı Cheesecake
5 Std.
Baharat ve Ananaslı Salata Sosu
Değerlendirme yok
Yaban Mersini ve Ispanaklı Smoothie
10p
Çiğ Köfte
1 Std. 45 Min
Bal ve Misket Limonu Soslu Hawaii Salatası
15 Min