Cihazlar ve Aksesuarlar
Fırında Kuzu Kol, Parmesanlı Polenta ve Brokoli
Hazırlık 20 dk
Toplam 16sa
5 porsiyon
Malzemeler
Kuzu
-
tuz2 tk
-
biberiye, taze sadece yaprakları1 dal
-
nane sadece yaprakları3 dal
-
chili biberi parçalara bölünmüş1 adet
-
zeytinyağı100 g
-
kuzu kolu, kemikli (1 kuzu kol)1500 g
-
100 g subeyaz şarap100 g
-
su150 g
Polenta ve Brokoli
-
tane mısır (patlamamış) kuru135 g
-
Parmesan peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)80 g
-
su800 g
-
brokoli çiçeklerine ayrılmış600 g
-
sıcak su polentayı pişirmek için (gerekirse)
-
tuz¾ tk
-
tereyağı küçük parçalara bölünmüş40 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
1954.9 mg
Protein
49.3 g
Kalori
4756.2 kJ /
1136.8 kcal
Yağ
84.1 g
Lif
8.6 g
Doymuş Yağ
30.7 g
Karbonhidrat
41.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Krema Soslu, Yaz Meyveli Crumble
1sa 10 dk
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
Değerlendirme yok
Yabani Havuçlu ve Limonlu Tavuk
Değerlendirme yok
Bonfile ve Brokolili Pilav
50 dk
Pakette Sardalya ve Fasulye Salatası
1sa
Tavuk Dürüm
40 dk
Soslu Tavuk ve Kuskus, Ispanaklı Sufle
55 dk
Parmesan Peynirli Risotto
30 dk
Avokadolu Mayonez
15 dk
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1sa 5 dk
Tarçınlı Panna Cotta, Elmalı Garnitür İle
6sa 30 dk
Ayva Tatlısı
3sa