
Cihazlar ve Aksesuarlar
Fırında Kuzu Kol, Parmesanlı Polenta ve Brokoli
Hazırlık 20 dk
Toplam 16sa
5 porsiyon
Malzemeler
Kuzu
-
tuz2 tk
-
biberiye, taze sadece yaprakları1 dal
-
nane sadece yaprakları3 dal
-
chili biberi parçalara bölünmüş1 adet
-
zeytinyağı100 g
-
kuzu kolu, kemikli (1 kuzu kol)1500 g
-
beyaz şarap100 g
-
su150 g
Polenta ve Brokoli
-
tane mısır (patlamamış) kuru135 g
-
Parmesan peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)80 g
-
su800 g
-
brokoli çiçeklerine ayrılmış600 g
-
sıcak su polentayı pişirmek için (gerekirse)
-
tuz¾ tk
-
tereyağı küçük parçalara bölünmüş40 g
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
1136.8 kcal /
4756.2 kJ
Protein
49.3 g
Yağ
84.1 g
Karbonhidrat
41.4 g
Lif
8.6 g
Doymuş Yağ
30.7 g
Sodyum
1954.9 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Domates ve Rezeneli Güçlendirici
Değerlendirme yok
Meksika Fasulyesi ve Köz Mısırlı Salata
40 dk
Yulaflı Kurabiye Kavanozu
40 dk
Mojito
10 dk
Marine Somon, Kişnişli Mayonez
1sa
Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
1sa 5 dk
Surimi ve Krem Peynirli Sushi (Osmancık Pirinci ile)
1sa 20 dk
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1sa 5 dk
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
2sa 30 dk
Otlu Tereyağlı Kontrfile, Biberiyeli Patates ve Brokoli
45 dk
Surimi ve Krem Peynirli Sushi
1sa 20 dk
Etli Fajita
40 dk