Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kuzu
- 2 tk tuz
- 1 dal biberiye, taze, sadece yaprakları
- 3 dal nane, sadece yaprakları
- 1 adet chili biberi, parçalara bölünmüş
- 100 g zeytinyağı
- 1500 g kuzu kolu, kemikli (1 kuzu kol)
-
100
g beyaz şarap
veya 100 g su - 150 g su
Polenta ve Brokoli
- 135 g tane mısır (patlamamış), kuru
- 80 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 800 g su
- 600 g brokoli, çiçeklerine ayrılmış
- sıcak su, polentayı pişirmek için (gerekirse)
- ¾ tk tuz
- 40 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 4756.2 kJ / 1136.8 kcal
- Protein
- 49.3 g
- Karbonhidrat
- 41.4 g
- Yağ
- 84.1 g
- Doymuş Yağ
- 30.7 g
- Lif
- 8.6 g
- Sodyum
- 1954.9 mg
Alternatif tarifler
Hamsi Buğulama
40min
Asya Usulü Tavuk Çorbası
45min
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5h 20 min.
Kestane ve Kuru Meyve Doldurulmuş Hindi
Değerlendirme yok
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
Değerlendirme yok
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1 Std. 10 Min
Sebzeli Kızarmış Tavuk
1 Std. 10 Min
Zencefilli Acı Biberli Salata Sosu
5min
Hindiba ve Gorgonzola Peynirli Puf Börekleri
1h 5min
Somon Tartar
10min
Avokadolu Makarna Salatası
50min
Hint Usulü Çay
10min