
Cihazlar ve Aksesuarlar
Fırında Kuzu Kol, Parmesanlı Polenta ve Brokoli
Hazırlık 20 dk
Toplam 16sa
5 porsiyon
Malzemeler
Kuzu
-
tuz2 tk
-
biberiye, taze sadece yaprakları1 dal
-
nane sadece yaprakları3 dal
-
chili biberi parçalara bölünmüş1 adet
-
zeytinyağı100 g
-
kuzu kolu, kemikli (1 kuzu kol)1500 g
-
beyaz şarap100 g
-
su150 g
Polenta ve Brokoli
-
tane mısır (patlamamış) kuru135 g
-
Parmesan peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)80 g
-
su800 g
-
brokoli çiçeklerine ayrılmış600 g
-
sıcak su polentayı pişirmek için (gerekirse)
-
tuz¾ tk
-
tereyağı küçük parçalara bölünmüş40 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
1136.8 kcal /
4756.2 kJ
Protein
49.3 g
Yağ
84.1 g
Karbonhidrat
41.4 g
Lif
8.6 g
Doymuş Yağ
30.7 g
Sodyum
1954.9 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Spagetti Carbonara
40 dk
Tanıtım Menü 1
1sa 5 dk
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
Değerlendirme yok
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40 dk
Vegan Toz Parmesan
10 dk
Kavrulmuş Soğanlı Bol Mercimekli Pilav (Mujadarrah)
1sa 5 dk
Sabayon
15 dk
Domates Soslu, Arpa Şehriyeli Bütün Tavuk
Değerlendirme yok
Bircher Müsli
12sa 10 dk
Margarita
10 dk
Beyaz Peynirli ve Acılı Dip
Değerlendirme yok
Surimi ve Krem Peynirli Sushi (Osmancık Pirinci ile)
1sa 20 dk