Cihazlar ve Aksesuarlar
Fırında Kuzu Kol, Parmesanlı Polenta ve Brokoli
Hazırlık 20 dk
Toplam 16sa
5 porsiyon
Malzemeler
Kuzu
-
tuz2 tk
-
biberiye, taze sadece yaprakları1 dal
-
nane sadece yaprakları3 dal
-
chili biberi parçalara bölünmüş1 adet
-
zeytinyağı100 g
-
kuzu kolu, kemikli (1 kuzu kol)1500 g
-
100 g subeyaz şarap100 g
-
su150 g
Polenta ve Brokoli
-
tane mısır (patlamamış) kuru135 g
-
Parmesan peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)80 g
-
su800 g
-
brokoli çiçeklerine ayrılmış600 g
-
sıcak su polentayı pişirmek için (gerekirse)
-
tuz¾ tk
-
tereyağı küçük parçalara bölünmüş40 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
1954.9 mg
Protein
49.3 g
Kalori
4756.2 kJ /
1136.8 kcal
Yağ
84.1 g
Lif
8.6 g
Doymuş Yağ
30.7 g
Karbonhidrat
41.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Fırınlanmış Limon ve Roka Pestolu Yunan Brokoli Salatası
30 dk
Teriyaki Sos (sarımsak ve zencefilli)
15 dk
Somonlu ve Çin Lahanalı Pirinç Salatası
Değerlendirme yok
Kuzu Gerdan Yahni
1sa 45 dk
Balkabaklı Risotto
25 dk
Çıtır Balıklı Sandviç
40 dk
Deniz Mahsullü Pilav (Arroz de Marisco)
Değerlendirme yok
Milföy Pastası
5sa
Bonfile ve Meksika fasulyeli Tex-Mex Tortilla
1sa 20 dk
Tam Buğday, Zencefil ve Kahveli Muffinler
2sa 5 dk
Peru Usulü Tavuk, Kişnişli Yeşil Sos ve Avokado Salatası
10sa 30 dk
Çiğ Köfte (3 porsiyon)
1sa 45 dk