Cihazlar ve Aksesuarlar
Fırında Kuzu Kol, Parmesanlı Polenta ve Brokoli
Hazırlık 20 dk
Toplam 16sa
5 porsiyon
Malzemeler
Kuzu
-
tuz2 tk
-
biberiye, taze sadece yaprakları1 dal
-
nane sadece yaprakları3 dal
-
chili biberi parçalara bölünmüş1 adet
-
zeytinyağı100 g
-
kuzu kolu, kemikli (1 kuzu kol)1500 g
-
100 g subeyaz şarap100 g
-
su150 g
Polenta ve Brokoli
-
tane mısır (patlamamış) kuru135 g
-
Parmesan peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)80 g
-
su800 g
-
brokoli çiçeklerine ayrılmış600 g
-
sıcak su polentayı pişirmek için (gerekirse)
-
tuz¾ tk
-
tereyağı küçük parçalara bölünmüş40 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
1954.9 mg
Protein
49.3 g
Kalori
4756.2 kJ /
1136.8 kcal
Yağ
84.1 g
Lif
8.6 g
Doymuş Yağ
30.7 g
Karbonhidrat
41.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Ispanak ve Bademli Pesto
10 dk
Fırınlanmış Limon ve Roka Pestolu Yunan Brokoli Salatası
30 dk
Somon Tartar Yatağında Avokado ve Yumurta
Değerlendirme yok
Baharat ve Ananaslı Salata Sosu
Değerlendirme yok
Tavuk Suyu
1sa 10 dk
Fermente Kırmızı Soğan
96sa
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45 dk
Tavuk ve Körili Mercimek
35 dk
Fırında Ispanaklı Yumurta
35 dk
Portakallı Zencefil Soslu Ördek Göğsü, Patates Püresi ve Börülce
1sa 10 dk
Hint Usulü Çay
10 dk
Bolonez Soslu Kabak Zoodle
40 dk