Modun Öne Çıkan Özellikleri
Ön yıkama modu, karıştırma kabının tabanında ve karıştırma bıçağında kalan hamur, karamel ve sotelenmiş yemekler gibi en inatçı malzemelerden kolayca kurtulmanızı sağlar.
Kısa - Hızlı genel temizlik için.
Hamur - Çiğ hamurlar için.
Genel gıda - Pirinç ve diğer pek çok gıda türü için orta sıcaklıkta temizlik yapar.
Yağ veya Karamel - Yüksek sıcaklıkta temizlik yapar.
Dibi tutmuş - Karıştırma kabının tabanını çok yüksek sıcaklıkla temizler (bu durumda sirke kullanın).
Dibi tutmuş temizleme varyasyonu, tüm varyasyonlar arasında en yüksek sıcaklıkta, 105°C’de çalışır. Bu nedenle, fazla köpük oluşumunu önlemek için yalnızca beyaz sirke kullanılmalıdır.
Ön yıkamada her zaman için ölçü kabını kullanın.