Thermomix® Sensor

Tahminlerinizi birer başarı hikayesine dönüştürecek yeni akıllı termometre ile Thermomix® başarı garantisini fırın, tava ve ızgaralarınıza taşıyor!

Ne az, ne de çok pişmiş. Tam kıvamında!

Fırın, tava veya ızgaralarınızda kullanabileceğiniz Bluetooth® özellikli bir mutfak termometresi olan yeni Thermomix® Sensor ile yemeklerinizde mükemmele ulaşın. Hem iç ısıyı hem de ortam sıcaklığını ölçerek kek, ekmek, et, balık veya tavuk için ideal pişirme koşullarını sağlayan Sensor sayesinde yiyeceklerinizi güvenle pişireceksiniz. Yemeklerin pişmesini stressiz bir şekilde takip etmek için akıllı telefonunuzdan ve Thermomix® TM6’dan anlık güncellemeler alın. Artık tahmin yok, yalnızca mükemmel sonuçlar var!

Danışmanınızla hemen iletişim kurun!

1 – Fazla pişmiş etleri, yumuşacık şaheserlere dönüştürün

Nasıl kullanılır?

Thermomix® Sensor, mutfağınız için mükemmel ve kullanımı çok kolay olan bir yardımcıdır:

1. Thermomix® ile normal bir şekilde pişirmeye başlayın.

2. Thermomix® ekranında veya Cooking Center uygulamasında gösterilen talimatları adım adım uygulayın.

3. Tarifin pişme durumunu Thermomix®’inizdeki Cooking Center menüsü üzerinden takip edin veya et, balık, ekmek veya kekiniz hazır olduğunda akıllı telefonunuza bildirim gelmesini bekleyin.

Thermomix®, Thermomix® Sensor ve Cooking Center uygulamasından oluşan bu harika üçlüden maksimum fayda sağlayın.
İpucu: Şarj cihazını, probun yakınında ancak direkt ısıdan (ör. ocak, fırın veya ızgaranın yakını) uzak olacak şekilde yerleştirin

Daha fazla ipucuna ulaşın!

2 – Sade bir balık yemeğini bir şölene dönüştürün

Hangi gıdalar Thermomix® Sensor için uygundur?

Thermomix® Sensor, et (dilimlenmiş etler ve bütün ve büyük parçalar), kümes hayvanları (bütün kümes hayvanı ve küçük parçalar), balık ( bütün veya fileto), ekmek ve kekler için kullanılabilir.

3 – Mükemmel ekmekler

Sensor ile Mükemmel Pişirme

Thermomix® Sensorle mükemmel ısıya ulaşın ve farkı hissedin.

Kırmızı et | Tam istediğiniz pişme seviyesini yakalayın - az, az orta, orta, orta iyi, çok pişmiş veya kolayca tiftiklenen kıvamda. En iyi sonuçlar için benzer boyutlarda ve kalın kesilmiş et parçalarını tercih edin.

Kümes hayvanları ve balık | Tarifin toplam pişme süresi; balık veya kümes hayvanının ağırlığına, gıdanın başlangıç sıcaklığına ve tercih ettiğiniz pişme derecesine bağlı olacaktır.

Pastalar/Kekler | Probun ucunun pişirme kabına değmediğinden emin olun.

Ekmek | Ekmeğin ortası istenen sıcaklığa ulaştığında, ekmeği fırından çıkarmanızı belirten bir bildirim alırsınız. Daha iyi kızarmış bir kabuk istiyorsanız bildirimden sonra ekmeği fırından çıkarmadan önce 3-5 dakika daha pişirin.

Biliyor muydunuz?

Thermomix® TM6'nızdaki Cooking Center sayesinde tarifinizin pişme durumunu her an ekrandan takip edebilir ve aşağıdakileri görebilirsiniz:

• Kalan pişirme süresi • Mevcut ve hedeflenen ısı • Hız • Zamanlayıcı

4 – Kabarmayan keklere son

Dibi tutmuş keklere, az pişmiş balığa veya fazla pişmiş etlere son!

Tüm Sensor tariflerine hemen erişin!