Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g süt, ekmeğin üstüne sürmek için ekstra süt
- 15 g taze maya, ufalanmış
- 15 g sıvı yağ
- 1 yumurta
- 25 g şeker
- 290 g un
- 1 tutam tuz
- 50 g ceviz, parçalara bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 679.4 kJ / 162.4 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Karbonhidrat
- 22.9 g
- Yağ
- 5.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 44.6 mg
Alternatif tarifler
Karabuğdaylı Ekmek
2h 30min
Yoğurtlu Ekmek
3 Std.
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2 godz. 50 min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1h 20 min
Tencerede Pratik Ekmek
2 Std. 20 Min
Pratik Buğday Ekmeği
40 Min
Sütlü Minik Ekmekler
1h 45 min
Çikolata ve Portakallı Kek
1h 20 min
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
1 Std. 10 Min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1h 35min
Sütlü Yuvarlak Sandviç Ekmeği
2 Std.
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5 Std.