For You - Kişiselleştirilmiş pişirme deneyiminiz

Cookidoo®’daki “For you” sekmesi ile damak tadınıza ve mevcut ruh halinize uyan tarif içeriğini size sunmak ve hatta tat alma duyunuzu hoş bir şekilde şaşırtabilecek tarifler önermek istiyoruz! Sizin için uygun olanı pişirin.

Başlangıç

Kişiselleştirilmiş tarif önerileri almak için, giriş yaptığınızdan emin olun ve ardından Cookidoo®’da "For you" sekmesine göz atın. Kişiselleştirilmiş tarif önerileriniz, siz ve Thermomix®’iniz için taze bir esinlenme sunmak üzere günlük olarak güncellenir.

Lütfen unutmayın: gizliliğinize ve veri güvenliğine son derece değer veriyoruz; bundan dolayı, yalnızca veri işleme anlaşmasına onay vermeniz halinde kişisel tavsiyeler sunabiliriz.

Thermomix® TM6’ınızda Ayarlar / Gizlilik / Veri kullanımı altında kullanım verileri onayını değiştirebilirsiniz. Cookidoo®’da onay ayarlarınızı burada güncelleyebilirsiniz.

Eğer bir TM5 veya TM31’iniz varsa, aşağıda daha fazla bilgi bulabilirsiniz.

Primeros pasos

Para obtener recomendaciones personalizadas de recetas, asegúrate de tener iniciada una sesión y, a continuación, ve a la pestaña “Para ti” de Cookidoo®. Tus recomendaciones de recetas personalizadas se actualizan a diario para proporcionarte una nueva fuente de inspiración basada en tus gustos.

Valoramos tu privacidad y la seguridad de tus datos. Por eso, solo podemos ofrecerte recomendaciones personales si has dado tu consentimiento en el acuerdo de tratamiento de datos.

En tu Thermomix® TM6, puedes cambiar tu consentimiento en materia de protección de datos seleccionando “Configuración”, “Confidencialidad” y “Protección de datos”. En Cookidoo®, puedes actualizar la configuración de tu consentimiento aquí.

Si dispones de un modelo TM5 o TM31, te proporcionamos más información a continuación.

Güncelleme

TM5 ve TM31 Müşteriler

Eğer bağlantılı Cook-Key’li bir Thermomix® TM5 kullanıcısıysanız, kişiselleştirilmiş tarif önerilerinin keyfini sürebilirsiniz! Thermomix® TM5’inizde onayınızı sunmak için, cihazınızda Ayarlar / Gizlilik / Tanı ve Kullanım kısmına gidin.

Thermomix® TM31 bağlantılı bir cihaz olmadığı için, Cookidoo®’da size kişiselleştirilmiş öneriler sunamayız, ancak Cookidoo® profilinizi ayarladığınızdan emin olun. Aşağıda daha fazla bilgi bulabilirsiniz!

Pişirme profiliniz

Daha da fazla tarif önerileri almak için Cookidoo® profilinizi ayarlayın. Başlamak için, bir profil resmi ve bir isim girmeniz yeterlidir. Yaratıcı yemekler pişirmeyi mi seviyorsunuz yoksa hızlı, kolay gece yemeklerini mi tercih ediyorsunuz? Cookidoo®’daki "For you" sekmesi altında daha fazla kişiselleştirilmiş tarif görmek için favori Pişirme Tarzınızı seçin. Tadını çıkarın!

Daha fazla pişirme, daha iyi öneriler

Ne kadar pişirirseniz, daha iyi tarif önerileri alırsınız! Her gününüzü değiştiren kişiselleştirilmiş önerilerinizle esinlenin, sadece sizin için. İnternette daha az gezinme, daha fazla pişirme

Daha fazla oku

Yıl Sonu Özeti: Cookidoo® Served

Masanın etrafında bir yemeği paylaşmaktan daha da güzeli, yemek konusundaki kilometre taşlarınızı aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşmaktır. Geçen yıl boyunca geçirdiğiniz kişisel yemek pişirme yolculuğunuzun heyecan verici bir özetinden oluşan Cookidoo® Served’ü yaratmamızın nedeni de bu! Thermomix® yolculuğunuzu gözden geçirin, en çok pişirdiğiniz tarifleri keşfedin ve başarılarınızı paylaşmak için kişisel istatistik ve infografiğinizi sosyal medyada paylaşın. Katılmak için, onay ayarlarınızı güncellediğinizden emin olun!

Cookidoo® profilinizi ayarlayın ve yemeklerinizi en iyi şekilde pişirin!

Şimdi başlat