
Cihazlar ve Aksesuarlar
Sucuklu Kuru Fasulye
Hazırlık 20 dk
Toplam 10sa
4 porsiyon
Malzemeler
-
kuru fasulye (dermason cinsi)200 g
-
su2550 g
-
biber salçası25 g
-
soğan ikiye bölünmüş120 g
-
tereyağı küp küp kesilmiş (2 cm)40 g
-
domates parçalara bölünmüş (4-5 cm)200 g
-
tuz damak tadına göre¾ tk
-
karabiber¼ tk
-
şeker½ tk
-
sucuk yarım ay şeklinde dilimlenmiş (0.5 cm)70 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
688.8 mg
Protein
6.1 g
Kalori
828.6 kJ /
198.1 kcal
Yağ
15.9 g
Lif
2.5 g
Doymuş Yağ
7.7 g
Karbonhidrat
9.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Kuru Fasulye
10sa
Misket Limonu ve Kişnişli Salata Sosu
10 dk
Erişteli Yeşil Mercimek Çorbası (7 aydan büyük bebekler için)
45 dk
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26sa 5 dk
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1sa 15 dk
Marshmallowlu Mozaik Dilimleri
6sa 15 dk
Kepekli Bulgur Salatası
40 dk
Terbiyeli Bezelyeli Tavuk Çorbası
50 dk
Tavuklu Pilav
1sa 10 dk
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1sa 30 dk
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 dk
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40 dk