
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g kuru fasulye (dermason cinsi)
- 2550 g su
- 25 g biber salçası
- 120 g soğan ikiye bölünmüş
- 40 g tereyağı küp küp kesilmiş (2 cm)
-
200
g domates parçalara bölünmüş (4-5 cm)
veya 200 g konserve doğranmış domates parçalara bölünmüş (4-5 cm) - ¾ tk tuz damak tadına göre
- ¼ tk karabiber
- ½ tk şeker
- 70 g sucuk yarım ay şeklinde dilimlenmiş (0.5 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 198.1 kcal / 828.6 kJ
- Protein
- 6.1 g
- Yağ
- 15.9 g
- Karbonhidrat
- 9.5 g
- Lif
- 2.5 g
- Doymuş Yağ
- 7.7 g
- Sodyum
- 688.8 mg
Alternatif tarifler
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1 godz. 15 min
Kuru Fasulye
10 godz.
Zeytinyağlı Biber Dolması
1 godz. 35 min
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9 godz. 25 min
Buharda pişmiş kuşkonmaz
35 min
Somonlu Sebzeli Makarna
35 min
Domates Çorbası, Ispanaklı Rulo Omlet ve Buharda Sebze
1 godz. 5 min
Kakaolu ve Portakallı Bar
2 godz. 15 min
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3 godz. 15 min
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9 godz. 15 min
Salçalı Bulgur Pilavı
40 min
Buharda Pişmiş Somon
30 min