Cihazlar ve Aksesuarlar
Sucuklu Kuru Fasulye
Hazırlık 20 dk
Toplam 10sa
4 porsiyon
Malzemeler
-
kuru fasulye (dermason cinsi)200 g
-
su2550 g
-
biber salçası25 g
-
soğan ikiye bölünmüş120 g
-
tereyağı küp küp kesilmiş (2 cm)40 g
-
200 g konserve doğranmış domates, parçalara bölünmüş (4-5 cm)domates parçalara bölünmüş (4-5 cm)200 g
-
tuz damak tadına göre¾ tk
-
karabiber¼ tk
-
şeker½ tk
-
sucuk yarım ay şeklinde dilimlenmiş (0.5 cm)70 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
688.8 mg
Protein
6.1 g
Kalori
828.6 kJ /
198.1 kcal
Yağ
15.9 g
Lif
2.5 g
Doymuş Yağ
7.7 g
Karbonhidrat
9.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Biberli Tavuk Şiş ve Pirinç Pilavı
1sa 5 dk
Kuru Fasulye
10sa
Ekmek Çanağında Domuz Bacon'lı Dana Yahni
6sa 30 dk
Karnabaharlı Pilav ve Köri Soslu Köfte
1sa 5 dk
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40 dk
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1sa 30 dk
Buğday ve Nohutlu Soğuk Yoğurt Çorbası
9sa
Patatesli Pastırmalı Omlet
45 dk
Avusturya Usulü Patates Salatası
1sa 30 dk
Peru Usulü Tavuk, Kişnişli Yeşil Sos ve Avokado Salatası
10sa 30 dk
Tavuklu Pilav
1sa 10 dk
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 dk