Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g kuru fasulye (dermason cinsi)
- 2550 g su
- 120 g soğan, ikiye bölünmüş
- 40 g tereyağı, küp küp kesilmiş (2 cm)
- 25 g biber salçası
-
200
g domates, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
veya 200 g konserve doğranmış domates - ¾ tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk karabiber
- ½ tk şeker
- 70 g sucuk, yarım ay şeklinde dilimlenmiş (0.5 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 828.6 kJ / 198.1 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Karbonhidrat
- 9.5 g
- Yağ
- 15.9 g
- Doymuş Yağ
- 7.7 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 688.8 mg
Alternatif tarifler
Hurmalı Enerji Barları
1óra 10p
Zeytinyağlı Biber Dolması
1h 35min
Fındık ve Havuçlu Kek
1h 15 min
Karnıyarık
1h
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40 min
Kuru Fasulye
10 godz.
Tavuklu Pilav
1óra 10p
Fırında Tavuk Baget ve Coleslaw
45 min
Karabuğdaylı Ekmek
2 Std. 30 Min
Köri Soslu Kızarmış Çıtır Tavuk ve Pilav (Chicken Katsu Curry)
1h 40 min
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1h
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3u. 15min