Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g kuru fasulye (dermason cinsi)
- 2550 g su
- 120 g soğan, ikiye bölünmüş
- 40 g tereyağı, küp küp kesilmiş (2 cm)
- 25 g biber salçası
-
200
g domates, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
veya 200 g konserve doğranmış domates - ¾ tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk karabiber
- ½ tk şeker
- 70 g sucuk, yarım ay şeklinde dilimlenmiş (0.5 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 828.6 kJ / 198.1 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Karbonhidrat
- 9.5 g
- Yağ
- 15.9 g
- Doymuş Yağ
- 7.7 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 688.8 mg
Alternatif tarifler
Mini Donut
2h 45min
Erişteli Yeşil Mercimek
55 Min
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1h 30min
Ekşili Köfte
1h 15min
Kuru Fasulye
10h
Çırpılmış Yumurta
10min
Tavuk Baget ve Biralı Sos
1h 30min
Zerdeçallı Yeşil Çay
Değerlendirme yok
Defne Yaprağı, Tarçın, Anason ve Limonlu Bitki Çayı
10min
Limon ve Hardallı Somon ve Yeşil Püre
50 Min
Somonlu Sebzeli Makarna
35 Min
Glütensiz Ballı Muhallebi
4u. 15min