Cihazlar ve Aksesuarlar
Güllaç
Hazırlık 15 dk
Toplam 3sa 25 dk
6 porsiyon
Malzemeler
-
badem100 g
-
süt1000 g
-
şeker150 g
-
gül suyu (isteğe bağlı)1 ½ yk
-
Güllaç yaprağı4 adet
-
toz Antep fıstığı (isteğe bağlı) süslemek için40 g
-
gül yaprağı (isteğe bağlı) kuru, süslemek için
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
10 g
Kalori
1756.3 kJ /
419.5 kcal
Yağ
18.2 g
Karbonhidrat
56.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
ESKİMEYEN TARİFLER
20 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Beze (Mereng)
2sa
Waffle
1sa 30 dk
Vişne Likörlü İskoç Çayı
20 dk
Cennet Çorbası
40 dk
Yoğurt (Karıştırma Kabında)
12sa 10 dk
Bardak Tatlısı
8sa 15 dk
Marine Edilmiş Biberler
55 dk
Damla Sakızlı Muhallebi (3 porsiyon)
2sa 20 dk
Ayva Şekerlemesi 'Membrillo'
4sa 10 dk
Ayva Tatlısı
3sa
Süt Helvası
3sa 55 dk
Sahlep
20 dk