Cihazlar ve Aksesuarlar
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
4 porsiyon
Malzemeler
Spaetzle
-
un450 g
-
tuz Spatzle'leri pişireceğiniz su için ekstra 2 tk tuz1 tk
-
yumurta (yakl. 4 orta boy yumurta)225 g
-
su Spatzle'leri pişirmek için ekstra 3 litre su225 g
-
soğuk su pişen Spaetzle'leri soğutmak için2000 g
-
zeytinyağı1 yk
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Birleştirme
-
zeytinyağı40 g
-
soğan küp küp kesilmiş (1 cm)100 g
-
hindi göğüs fileto, derisiz, kemiksiz şeritler halinde kesilmiş (3 x 1 cm)400 g
-
kültür mantarı küçükler dörde büyükler altıya bölünmüş250 g
-
su150 g
-
krema200 g
-
mısır nişastası15 g
-
tuz damak tadına göre1 ¼ tk
-
karabiber¼ tk
-
hardal2 tk
-
tereyağı parçalara bölünmüş, damak tadına göre50 - 60 g
-
frenk soğanı ince doğranmış10 - 15 sap
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
773 mg
Protein
37 g
Kalori
2521 kJ /
600 kcal
Yağ
32 g
Lif
1.8 g
Doymuş Yağ
15 g
Karbonhidrat
40 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Beyaz Etli Tarifler Tavuk ve Hindi
10 Tarif
Türkiye
Türkiye
Dünya Turu
23 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Havuç, Kuşkonmaz ve Bademli Çorba
30min
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
2h 10min
Dana Jambon ve Sucuklu Domates Soslu Makarna
40min
Fındıklı Bolonez Sos (Vejetaryen)
35min
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1h 25min
Sarımsaklı ve Ballı Salata Sosu
5min
Bolonez Soslu, Taze Ispanaklı Lazanya
3h
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30min
Hint Usulü Köri ve Tereyağlı Tavuk (Butter Chicken)
1h
Körili Tavuklu Wrap
50min
Labne peynirli ve mantarlı penne
45min
Bolonez Sos
1h 5min