
Cihazlar ve Aksesuarlar
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
4 porsiyon
Malzemeler
Spaetzle
-
un450 g
-
tuz Spatzle'leri pişireceğiniz su için ekstra 2 tk tuz1 tk
-
yumurta (yakl. 4 orta boy yumurta)225 g
-
su Spatzle'leri pişirmek için ekstra 3 litre su225 g
-
soğuk su pişen Spaetzle'leri soğutmak için2000 g
-
zeytinyağı1 yk
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Birleştirme
-
zeytinyağı40 g
-
soğan küp küp kesilmiş (1 cm)100 g
-
hindi göğüs fileto, derisiz, kemiksiz şeritler halinde kesilmiş (3 x 1 cm)400 g
-
kültür mantarı küçükler dörde büyükler altıya bölünmüş250 g
-
su150 g
-
krema200 g
-
mısır nişastası15 g
-
tuz damak tadına göre1 ¼ tk
-
karabiber¼ tk
-
hardal2 tk
-
tereyağı parçalara bölünmüş, damak tadına göre50 - 60 g
-
frenk soğanı ince doğranmış10 - 15 sap
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
600 kcal /
2521 kJ
Protein
37 g
Yağ
32 g
Karbonhidrat
40 g
Lif
1.8 g
Doymuş Yağ
15 g
Sodyum
773 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Beyaz Etli Tarifler Tavuk ve Hindi
10 Tarif
Türkiye
Türkiye

Dünya Turu
23 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Sebzeli Tavuk Fricasse
2sa
Meksika Fasulyeli Domatesli Çorba
30 dk
Kıymalı Meksika Fasulyesi (Chili Con Carne)
35 dk
Köri Baharatlı Karışık Sebzeler
1sa 10 dk
Fırında Biber Soslu Patatesli Köfte
1sa 35 dk
Kurutulmuş Domates Pesto Dolgulu Tavuk Göğsü
50 dk
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35 dk
Porçini Mantarlı Tagliatelle
1sa
Kıymalı Domates Soslu Tam Buğday Spagetti
1sa 25 dk
Labne peynirli ve mantarlı penne
45 dk
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30 dk
Arpa Şehriye Pilavı
1sa