
Cihazlar ve Aksesuarlar
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
4 porsiyon
Malzemeler
Spaetzle
-
un450 g
-
tuz Spatzle'leri pişireceğiniz su için ekstra 2 tk tuz1 tk
-
yumurta (yakl. 4 orta boy yumurta)225 g
-
su Spatzle'leri pişirmek için ekstra 3 litre su225 g
-
soğuk su pişen Spaetzle'leri soğutmak için2000 g
-
zeytinyağı1 yk
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Birleştirme
-
zeytinyağı40 g
-
soğan küp küp kesilmiş (1 cm)100 g
-
hindi göğüs fileto, derisiz, kemiksiz şeritler halinde kesilmiş (3 x 1 cm)400 g
-
kültür mantarı küçükler dörde büyükler altıya bölünmüş250 g
-
su150 g
-
krema200 g
-
mısır nişastası15 g
-
tuz damak tadına göre1 ¼ tk
-
karabiber¼ tk
-
hardal2 tk
-
tereyağı parçalara bölünmüş, damak tadına göre50 - 60 g
-
frenk soğanı ince doğranmış10 - 15 sap
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
600 kcal /
2521 kJ
Protein
37 g
Yağ
32 g
Karbonhidrat
40 g
Lif
1.8 g
Doymuş Yağ
15 g
Sodyum
773 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Beyaz Etli Tarifler Tavuk ve Hindi
10 Tarif
Türkiye
Türkiye

Dünya Turu
23 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Çin Usulü 5 Baharat Karışımı
5 dk
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5sa 20 dk
Domates Soslu ve Enginarlı Cannelloni
1sa 35 dk
Midyeli Penne
1sa 5 dk
Kurutulmuş Domates Pesto Dolgulu Tavuk Göğsü
50 dk
Safranlı Yoğurt ve Narlı Fırında Patlıcan
1sa 10 dk
Porçini Mantarlı Tagliatelle
1sa
Sebzeli Vejetaryen Pilavı (kremamsı kıvamlı)
25 dk
Rokalı Pesto
10 dk
Somonlu ve Ispanaklı Arpa Şehriye
40 dk
Köri Baharatlı Karışık Sebzeler
1sa 10 dk
Fırında Parmesan Kıtırlı Somon ve Sebzeler, Limonlu Krema Sos
1sa