Cihazlar ve Aksesuarlar
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
4 porsiyon
Malzemeler
Spaetzle
-
un450 g
-
tuz Spatzle'leri pişireceğiniz su için ekstra 2 tk tuz1 tk
-
yumurta (yakl. 4 orta boy yumurta)225 g
-
su Spatzle'leri pişirmek için ekstra 3 litre su225 g
-
soğuk su pişen Spaetzle'leri soğutmak için2000 g
-
zeytinyağı1 yk
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Birleştirme
-
zeytinyağı40 g
-
soğan küp küp kesilmiş (1 cm)100 g
-
hindi göğüs fileto, derisiz, kemiksiz şeritler halinde kesilmiş (3 x 1 cm)400 g
-
kültür mantarı küçükler dörde büyükler altıya bölünmüş250 g
-
su150 g
-
krema200 g
-
mısır nişastası15 g
-
tuz damak tadına göre1 ¼ tk
-
karabiber¼ tk
-
hardal2 tk
-
tereyağı parçalara bölünmüş, damak tadına göre50 - 60 g
-
frenk soğanı ince doğranmış10 - 15 sap
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
773 mg
Protein
37 g
Kalori
2521 kJ /
600 kcal
Yağ
32 g
Lif
1.8 g
Doymuş Yağ
15 g
Karbonhidrat
40 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Beyaz Etli Tarifler Tavuk ve Hindi
10 Tarif
Türkiye
Türkiye
Dünya Turu
23 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1sa
Tavuklu Buddha Bowl
1sa
Somonlu Sebzeli Makarna
35 dk
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50 dk
Tavuklu ve Pestolu Tagliatelle
1sa 5 dk
Taze Otlu Tereyağlı Ekmek
45 dk
Badem ve Yaban Mersinli Muffinler
50 dk
Bol Sebzeli Fırınlanmış Tavuk
1sa 45 dk
Milföy Pastası
5sa
Elmalı Crumble Kek
1sa 10 dk
Kore Usulü Kızarmış Tavuk
4sa
Patatesli Pratik Ekmek
12sa