Cihazlar ve Aksesuarlar
Kore Usulü Kızarmış Tavuk
Hazırlık 40 dk
Toplam 4sa
4 porsiyon
Malzemeler
Tavuk
-
diş sarımsak2
-
zencefil, taze kök10 g
-
un70 g
-
mısır nişastası20 g
-
kabartma tozu1 tk
-
tuz2 tk
-
karabiber¼ tk
-
tavuk kanadı1000 g
Sos
-
diş sarımsak5
-
zencefil, taze kök10 g
-
pirinç sirkesi60 g
-
esmer şeker50 g
-
bal60 g
-
acı sos (ör. Sriracha)30 - 50 g
-
ketçap30 g
-
soya sosu15 g
-
susam yağı15 g
-
sıvı yağ kızartmak için1000 - 1500 g
-
susam kavrulmuş1 yk
-
taze soğan süslemek için, dilimlenmiş (5 mm)2
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
909.5 kcal /
3819.9 kJ
Protein
43.7 g
Yağ
63.5 g
Karbonhidrat
47.3 g
Lif
2.2 g
Doymuş Yağ
15.7 g
Sodyum
1674.9 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Dünya Turu
23 Tarif
Türkiye
Türkiye

Tavuklu Lezzetler
8 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Sonomono (Japon Salatalık Salatası)
35 dk
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Değerlendirme yok
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 dk
Yaban Mersini ve Zencefilli Kahvaltılık Smoothie
10 dk
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1sa
Karides Sote
10 dk
Kıtırlı Challah Ekmeği
1sa 30 dk
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40 dk
Susamlı Yapışkan Tavuk
40 dk
Guacamole
15 dk
Surimi ve Krem Peynirli Sushi
1sa 20 dk
Margarita
10 dk