Cihazlar ve Aksesuarlar
Kore Usulü Kızarmış Tavuk
Hazırlık 40 dk
Toplam 4sa
4 porsiyon
Malzemeler
Tavuk
-
diş sarımsak2
-
zencefil, taze kök10 g
-
un70 g
-
mısır nişastası20 g
-
kabartma tozu1 tk
-
tuz2 tk
-
karabiber¼ tk
-
tavuk kanadı1000 g
Sos
-
diş sarımsak5
-
zencefil, taze kök10 g
-
pirinç sirkesi60 g
-
esmer şeker50 g
-
bal60 g
-
acı sos (ör. Sriracha)30 - 50 g
-
ketçap30 g
-
soya sosu15 g
-
susam yağı15 g
-
sıvı yağ kızartmak için1000 - 1500 g
-
susam kavrulmuş1 yk
-
taze soğan süslemek için, dilimlenmiş (5 mm)2
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
2023.6 mg
Protein
47.5 g
Kalori
14600.6 kJ /
3489.6 kcal
Yağ
350.9 g
Lif
1.6 g
Doymuş Yağ
89.2 g
Karbonhidrat
48.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
Değerlendirme yok
Tavuklu Buddha Bowl
1sa
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Değerlendirme yok
Asya Usulü Tavuk Çorbası
45 dk
Miso Çorbası, Sakeli Deniz Ürünleri ve Pilav
1sa 10 dk
Rozbif
5sa 30 dk
Etli Fajita
40 dk
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1sa
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1sa 25 dk
Teriyaki Sos (sarımsak ve zencefilli)
15 dk
Beyaz Peynirli ve Acılı Dip
Değerlendirme yok
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1sa