Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tavuk
- 2 diş sarımsak
- 10 g zencefil, taze kök
- 70 g un
- 20 g mısır nişastası
- 1 tk kabartma tozu
- 2 tk tuz
- ¼ tk karabiber
- 1000 g tavuk kanadı
Sos
- 5 diş sarımsak
- 10 g zencefil, taze kök
- 50 g esmer şeker
- 60 g pirinç sirkesi
- 60 g bal
- 30 - 50 g acı sos (ör. Sriracha)
- 30 g ketçap
- 15 g soya sosu
- 15 g susam yağı
- 1000 - 1500 g sıvı yağ, kızartmak için
- 1 yk susam, kavrulmuş
- 2 taze soğan, süslemek için dilimler halinde (5 mm) kesin
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 3819.9 kJ / 909.5 kcal
- Protein
- 43.7 g
- Karbonhidrat
- 47.3 g
- Yağ
- 63.5 g
- Doymuş Yağ
- 15.7 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 1674.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1h
Rokalı Pesto
10min
Zencefilli Acı Biberli Salata Sosu
5 min
Limonlu Kekikli Zeytinyağı
25 min
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1h 30 min
Beyaz Çikolata Mus ve Vakumda Pişmiş Çilekler
Değerlendirme yok
Hawaii Burger
50 min
Tavuk ve Körili Mercimek
35 min
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45 min
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
2h
Lor Peynirli Pankek
35 min
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40 min