Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası

Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası

3.5 8 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 40 dk
6 porsiyon

Malzemeler

  • soğan dörde bölünmüş
    110 g
  • diş sarımsak
    2
  • zencefil, taze kök soyulmuş, dilimlenmiş (2 mm)
    3 cm
  • Hindistan cevizi yağı
    30 g
  • bal kabağı soyulmuş ve küp küp kesilmiş (yakl. 2 cm)
    750 g
  • konserve Hindistan cevizi sütü, minimum %20 yağlı
    400 g
  • su
    370 g
  • pul biber
    1 tutam
  • tuz sunum için ekstra tuz
    2 - 2 ¾ tk
  • karabiber sunum için ekstra karabiber
    1 tutam

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon

Sodyum 972.9 mg
Protein 2.4 g
Kalori 887.8 kJ / 212.2 kcal
Yağ 12.2 g
Lif 3.4 g
Doymuş Yağ 10.7 g
Karbonhidrat 25.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...