Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 110 g soğan, dörde bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 3 cm zencefil, taze kök, soyulmuş, dilimlenmiş (2 mm)
- 30 g Hindistan cevizi yağı
- 750 g bal kabağı, soyulmuş ve küp küp kesilmiş (yakl. 2 cm)
- 400 g konserve Hindistan cevizi sütü, minimum %20 yağlı
- 370 g su
- 1 tutam pul biber
- 2 - 2 ¾ tk tuz, sunum için ekstra tuz
- 1 tutam karabiber, sunum için ekstra karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 887.8 kJ / 212.2 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Karbonhidrat
- 25.6 g
- Yağ
- 12.2 g
- Doymuş Yağ
- 10.7 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 972.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ketojenik Yuvarlak Ekmekler
1 Std. 15 Min
Kapya Biberli Domates Çorbası
30 min
Biberiye ve Yaban Mersinli Mokteyl
10min
Havuç, Kuşkonmaz ve Bademli Çorba
30 min
Miso Çorbası, Sakeli Deniz Ürünleri ve Pilav
1 Std. 10 Min
Havuçlu Pancar Salatası
10min
Yılbaşı Ağacı Ekmeği
2h 20 min
Bol Kuruyemiş ve Çekirdekli Granola
25 min
Ekmek Üstü Guacamole'li Yumurtalar
25 min
Buharda pişmiş kuşkonmaz
35min
Havuçlu Brokolili Salata
5 min
Taze Otlu, Glütensiz Kırmızı Mercimek Keki
25 godz. 10 min