Cihazlar ve Aksesuarlar
Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
Hazırlık 30 dk
Toplam 40 dk
6 porsiyon
Malzemeler
-
soğan dörde bölünmüş110 g
-
diş sarımsak2
-
zencefil, taze kök soyulmuş, dilimlenmiş (2 mm)3 cm
-
Hindistan cevizi yağı30 g
-
bal kabağı soyulmuş ve küp küp kesilmiş (yakl. 2 cm)750 g
-
konserve Hindistan cevizi sütü, minimum %20 yağlı400 g
-
su370 g
-
pul biber1 tutam
-
tuz sunum için ekstra tuz2 - 2 ¾ tk
-
karabiber sunum için ekstra karabiber1 tutam
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
972.9 mg
Protein
2.4 g
Kalori
887.8 kJ /
212.2 kcal
Yağ
12.2 g
Lif
3.4 g
Doymuş Yağ
10.7 g
Karbonhidrat
25.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Çorba Mevsimi
15 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Mantarlı Bolonez Soslu Lazanya
1sa 45 dk
Meksika Fasulyeli ve Sebzeli Kinoa Salatası
30 dk
Vejeteryan Köfteler
1sa 10 dk
Brokoli Kuskuslu ve Portakallı Somon
45 dk
Havuç Çorbası
35 dk
Gorgonzolalı Brokoli Çorbası
40 dk
Kremalı Kabak Çorbası
25 dk
Pad Thai
45 dk
Sebzeli Chili Biberli Kinoa Salatası
50 dk
Pırasa ve Patates Çorbası
45 dk
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 dk
Bal Kabağı Çorbası
35 dk