
Cihazlar ve Aksesuarlar
Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
Hazırlık 30 dk
Toplam 40 dk
6 porsiyon
Malzemeler
-
soğan dörde bölünmüş110 g
-
diş sarımsak2
-
zencefil, taze kök soyulmuş, dilimlenmiş (2 mm)3 cm
-
Hindistan cevizi yağı30 g
-
bal kabağı soyulmuş ve küp küp kesilmiş (yakl. 2 cm)750 g
-
konserve Hindistan cevizi sütü, minimum %20 yağlı400 g
-
su370 g
-
pul biber1 tutam
-
tuz sunum için ekstra tuz2 - 2 ¾ tk
-
karabiber sunum için ekstra karabiber1 tutam
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
212.2 kcal /
887.8 kJ
Protein
2.4 g
Yağ
12.2 g
Karbonhidrat
25.6 g
Lif
3.4 g
Doymuş Yağ
10.7 g
Sodyum
972.9 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Çorba Mevsimi
15 Tarif
Türkiye
Türkiye