Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 110 g soğan, dörde bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 3 cm zencefil, taze kök, soyulmuş, dilimlenmiş (2 mm)
- 30 g Hindistan cevizi yağı
- 750 g bal kabağı, soyulmuş ve küp küp kesilmiş (yakl. 2 cm)
- 400 g konserve Hindistan cevizi sütü, minimum %20 yağlı
- 370 g su
- 1 tutam pul biber
- 2 - 2 ¾ tk tuz, sunum için ekstra tuz
- 1 tutam karabiber, sunum için ekstra karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 887.8 kJ / 212.2 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Karbonhidrat
- 25.6 g
- Yağ
- 12.2 g
- Doymuş Yağ
- 10.7 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 972.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mercimekli Soğanlı Basmati Pilavı
1h 15min
Yulaflı Tereyağlı Kurabiye
50 Min
7 Sebzeli Taneli Çorba
40 Min
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1 godz. 5 min
Minestrone İtalyan Sebze Çorbası
45 Min
Yaban Mersini ve Ispanaklı Smoothie
10min
Küpler Halinde Dana Eti Püresi
Değerlendirme yok
Peynirli Karides Tava
35 Min
Vejetaryen Pancarlı Burger
3 Std. 25 Min
Mercimek musakka
2h 20min
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45 Min
Mantarlı Risotto
40 Min