Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g Parmesan peyniri, küçük parçalara bölünmüş (2 cm)
- 10 g maydanoz, sadece yaprakları
- 2 diş sarımsak
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 40 g riviera zeytinyağı
-
400
g shiitake mantarı, sapları ayıklanmış, parçalara bölünmüş ( 3 cm) (bk. öneriler)
veya herhangi bir taze mantar - 90 g sek beyaz şarap
- 500 g Arborio pirinci
- 1100 g su
- 4 tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk toz karabiber
- 4 - 5 yk tereyağı, (yakl. 75 g) küp küp kesilmiş
- ½ tk elma sirkesi
-
mikro filiz, süslemek için
veya taze frenk soğanı, ince kıyılmış, süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1796.1 kJ / 429.7 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 49.7 g
- Yağ
- 19.8 g
- Lif
- 1.4 g
Alternatif tarifler
Tavuk Bulyon
45 min
Dana Stroganoff
1h
Kremalı Viski Likörü
15min
Yumurtalı, Sebzeli ve Karidesli Çin Pilavı
45 min
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45 min
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 min
Domatesli Risotto
30 min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 min
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15min
Parmesan Peynirli Risotto
30 min
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1h
Sebze Bulyon
1h